vivor Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) @ DR mr_tnctproo [P] 1.) Kto ty jesteś? [P] 2.) Jak tu trafiłeś? [P] 3.) Czym się zajmujesz? [P] 4.) Na jakich serwerach można ciebie spotkać? [P] 5.) Znasz tu któregoś z botków w realu ? [P] 6.) A czy B? [P] 7.) Ulubiona piosenka? [P] 8.) Ulubiony gatunek muzyki? [P] 9.) Cs 1.6 / CS:CZ / CS:S czy CS:GO [O] Michał. [O] W sumie to nie wiem, 2k16 rejestracja. [O] Udawaniem, że coś robię. [O] DD2. [O] Nie. [O] C. [O] Nie mam ulubionej. [O] Hip hop / rap coś w ten deseń. [O] 1.6 @ nicky [P] Ulubiony serial? [P] Ulubiony film? [P] Ile masz lat? [P] Masz jakieś zwierzęta, jeśli tak to jakie? [P] Czytasz książki? [P] Chodzisz do szkoły czy pracujesz? [P] Jaki jest Twój ulubiony serwer tej sieci? [P] Czemu tak słabo grasz w cs'a? [O] Ni mam. [O] Ni mam - generalnie to filmy akcji najbardziej do mnie przemawiają. [O] Jeszcze 18. [O] Tak mam pieska. [O] Nie. [O] W szkole to byłem ostatnio dwa tygodnie temu prawie xD. [O] Forum. [O] Daje fory innym. @ Żwirek ♡ [P] Co ty nas tak często odwiedzasz? [P] Podoba ci się tutaj? XD [P] Dlaczego vivor a nie vifon? [P] Jutro czy pojutrze? [P] Wódka czy Whisky? [P] Ogórki czy śledzie? [P] Palisz? [O] Mało kiedy tutaj wbijam. [O] Nie. [O] Bo vivor. [O] Wczoraj. [O] Whisky nie piłem. [O] Śledzie. [O] Gówna żadnego nigdy nie paliłem i nie mam zamiaru elo. @ Takkar [P]: Jaka pozycja w lolu? [P]: Jaka ranga w lolu? [P]: Ulubiona postać w lolu? [P]: Co myślisz o przegranej G2 na mistrzostwach świata w lolu? [P]: Najbardziej znienawidzona postać? I dlaczego to jest Teemo (w lolu)? Teraz pytania z serii X/Y (argumentację poproszę). [P]: Apokalipsa zombi czy inwazja kosmitów (dlaczego taki wybór)? [P]: Ranczo w teksasie czy myśliwska chata, gdzieś na Syberii (dlaczego taki wybór)? [P]: Rosja czy USA? [P]: Kot czy pies? [P]: Smerfy czy gumisie? [P]: Wódka czy bimberek? [O] Wutka. [O] Wutka. [O] Wutka. [O] Wutka. [O] Wutka. [O] Apokalipsa zombie. [O] Myśliwska chata. [O] Pies. [O] Gumiśie. [O] Wutka. Argumentować tego wszystkiego mi się nie chce - nie ma to większego sensu, pozdr. Nominacja: @ nicky Edytowane 16 Listopada 2019 przez Weronikaa 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 WUTKA 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi