`Bi [A] ły :> Opublikowano 17 Listopada 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Nazwa propozycji: Usuniecie Perku (BHop na 3 rundy) a zrobić jak wszystkie perki czyli bhop do końca mapy dopóki gracz nie napisze /drop Co wniesie nowego?: Lepsza zabawa i atmosfera,mniej afk, więcej osób Krótki opis*: Jest sytuacja,gracz ma Perk bhop,dobrze mu idzie pamietając ze ma 3 rundy ,lata po mapie zabija,gdy sie skonczy musi kupowac na 1 runde. Ja bym chciał żebyście albo naprawili perk i normalny ma być jak wszystkie perki lub dodać bhop można kupić do 3 rund Dziękuję za Uwage 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Bhop na serwerze PB jest i tak zbyt OP pod względem szybkości przemieszczania się od punktu A do punktu B. Moim zdaniem perk na 3 rundy jest odpowiedni - Jest trochę op bo jednak mamy tego bhopa na aż 3 rundy, lecz po jego "zniszczeniu" musimy go jeszcze raz wydropić. A moją propozycją by było dodanie map stricte Paintballowych a nie granie DD2 P.S Po co robić taką kolorowankę? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 17 Listopada 2019 Premium Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 1 godzinę temu, Stenziu napisał: Bhop na serwerze PB jest i tak zbyt OP pod względem szybkości przemieszczania się od punktu A do punktu B. Moim zdaniem perk na 3 rundy jest odpowiedni - Jest trochę op bo jednak mamy tego bhopa na aż 3 rundy, lecz po jego "zniszczeniu" musimy go jeszcze raz wydropić. A moją propozycją by było dodanie map stricte Paintballowych a nie granie DD2 P.S Po co robić taką kolorowankę? Rozumiem ze jest zbyt op,ale wyobrazmy sobie ile ludzi by było na serwerze strzelałbym że nawet zamknie licznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG KUSH Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 7 godzin temu, Stenziu napisał: Bhop na serwerze PB jest i tak zbyt OP pod względem szybkości przemieszczania się od punktu A do punktu B. Moim zdaniem perk na 3 rundy jest odpowiedni - Jest trochę op bo jednak mamy tego bhopa na aż 3 rundy, lecz po jego "zniszczeniu" musimy go jeszcze raz wydropić. A moją propozycją by było dodanie map stricte Paintballowych a nie granie DD2 P.S Po co robić taką kolorowankę? Mapy stricte Paintballowe się nie przyjmą... Zawsze te mapy są zmieniane gdy tylko jest możliwość wpisania RTV. Według mnie powinny zostać pomijane gdy tylko na serwerze jest więcej niż 10 osób.. Większość graczy na nie narzeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 17 Listopada 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Aktualne działanie perku na ABH jest na dobrym poziomie więc nie widzę potrzeby zmiany ;) W końcu po coś pojawiło się kupno ABH pod /sklep. Jesli chodzi o propozycje z mapami to proszę o stworzenie nowego tematu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi