K1lL3r Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Nick oskarżyciela: K1lL3r Nick oskarżonego: W mojej głowie wciąż iluzja IP/SID oskarżonego: Powód skargi: [AB] Krótki opis sytuacji: Caly czas mnie kickuje za 'ab' Dowody (Screeny/Demko z HLTV): Nie mam jak zrobic ss'ow bo trzeba miec bana zeby sie zapisaly Proponowana kara: Odebranie Admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 26 Listopada 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Ok,zacznijmy od tego Kilka osób pisało mi na u@,że masz wh.Okej zacząłem cię obserwować na spect.Miałeś tam Kilka dziwnych sytuacji.Więc dałem ci baana na ss. Raz ci dałem,zrobiłem nie dostałeś bana. Drugi raz zrobilem tobie ss,także nie dostałeś bana.Może to poprostu błąd amx. Potem chciałem spróbować,jak masz 10 ss zrobione to moge dać ci Perma.I wyskakuje mi,że ten Gracz został zbanowany.A ty dalej grasz.Zacząłem cie kickować,a ty znów wbijałeś.Więc masz Już z 2-4 AB. Co dalej Zrobi Paek Lub Muchomorek z tą sprawą i z tym błędem,to sie zobaczy.Narazie odemnie to wszystko. Pozdrawiam Vertex💪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 26 Listopada 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi