K1lL3r Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 (edytowane) Twój nick: K1lL3r IP/Steam ID: 5.173.2.125 Nazwa serwera: PaintBall Data oraz godzina otrzymania bana: 20:50 Mapa: cs_wiocha Link do paczki ze screenshot'ami: Serwer mi nie zrobil Opis sytuacji: Wchodze na serwer ludzie mi piszą ze mam wallhacka i tu sie pojawia admin o nicku: ADMIN | CSSETTI.PL i mnie banuje za wallhacka Edytowane 26 Listopada 2019 przez K1lL3r Zapomnialem o IP/STEAM ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 26 Listopada 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Nie, nie wchodzisz na serwer. Celowo zmieniłem nick i wszedłem na serwer z dupska i nawet się nie kryłeś ban zostaje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 26 Listopada 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi