Pacia ♡ Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 No to czas na konkurs Świąteczny! Lecz będzie on wyglądał inaczej. Posiadał on będzie etapy, które trzeba przejść po kolei, aby otrzymać główną wygraną (tak jak na początku roku). Nagrody za etapy: 1 etap - ranga Premium (7 dni), 2 etap - ranga Premium (14 dni), 3 etap - ranga Premium (20 dni) + 7 dni VIP na wybranym serwerze, 4 etap - ranga Premium (25 dni) + 14 dni VIP na wybranym serwerze, 5 etap - ranga Premium (30 dni) + 21 dni VIP na wybranym serwerze, 6 etap - wymiana rangi Premium na własną rangę (do końca stycznia) + 30 dni VIP na wybranym serwerze + wybrana premka na PB Etapy trzeba wykonywać po kolei. Jeśli nie będzie, to będę brała pod uwagę nagrodę tylko z etapu 1. Polub FanPage GreenHaze. Polub posta na FanPage właśnie z tym konkursem. Dodaj komentarz do postu z konkursem na FanPage i oznacz w nim 2 osoby. Udostępnij post z konkursem na swoją tablice. Bądź aktywny na forum. Na platformie Steam, ustaw po nicku "| GreenHaze.pl". Przykład: Konkurs będzie trwać do 23.12. Swoje etapy dokumentujecie screenem w tym temacie, podpisując jaki to etap (możecie zamazać swoje dane osobowe). Dodatkowe nagrody: Spośród komentarzy, wybiorę 3 osoby, które nie posiadają CS 1.6 na steamie, więc dostaną one ode mnie. Warunek: Muszą być wszystkie etapy zrobione! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanni Opublikowano 10 Grudnia 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Screeny z etapów 1, 2, 3, 4 i 6 w załącznikach. Teraz tylko popracować nad 5 W sumie to fajny konkurs mam nadzieje że więcej ludzi weźmie udział. Przez Pacia ♡, 12 Grudnia 2019 Zapraszam na PW po odbiór rangi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slade. Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) 1,2,3,4 i 6, a 5 to chyba jestem aktywny, przynajmniej mam taką nadzieję xD Tak, musiałem robić telefonem zdjęcia xD Edytowane 12 Grudnia 2019 przez Slade. Przez Pacia ♡, 12 Grudnia 2019 Zapraszam na PW po odbiór rangi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 31 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 31 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi