Influ Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Nick oskarżyciela: Influ Nick oskarżonego: ANTIHYPE / W mojej głowie wciąż iluzja IP/SID oskarżonego: 0:0:36885947 / STEAM_0:1:515242448 Powód skargi: Olewanie zgłoszeń u@ oraz nie zwracanie uwagi na kulturę / admin na txt Krótki opis sytuacji: Admin ANTIHYPE nie zwracał uwagi na zgłoszenia na u@ oraz na kulturę graczy którzy "rzucali" przekleństwami na prawo i lewo. / Admin W mojej głowie wciąż iluzja przechodząc przez tekstury zabił graczy. Po zwróceniu uwagi napisał " sr " i "raz można XD" . Chwilę później dalej wchodził na tekstury (prawdopodobnie nie wie czym są tekstury) i wykłócał się, że miejsce w którym jest to nie są tekstury. Dowody (Screeny/Demko z HLTV): nie było co screenować skoro nie było reakcji admina / wycinek z konsoli wysłany był do PeaK Proponowana kara: To już nie ode mnie zależy. Obie sytuacje były zgłaszane do opiekuna i do właściciela serwera w środę lecz zostałem poproszony o napisanie skargi abyście mogli się wypowiedzieć w tych tematach. @ PB ANTIHYPE @ PB VertexGames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 6 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 @ PB ANTIHYPEoraz @ PB VertexGamesproszę o wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 6 Grudnia 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Więc,to prawda nie mam o co się kłócić wchodziłem na txt.Jestem gotów otrzymać kare Pozdrawiam VertexGames 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANTIHYPE Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Bez przesady nie będę karał graczy za napisanie "ku**a" bo gdybym miał tak karać to by nie było nikogo na serwerze. I wgl ciężko niekiedy ogarnąć graczy na serwerze bo jak sprawdzam jakiegoś gracza to nie patrzę co się dzieje na czacie a rzadko spotkać gracza który pisze na u@. Zdecydowanie jest zbyt mało adminów, kiedy bym nie wszedł na serwer to praktycznie zawsze brak admina. Moim zdaniem admin powinien być darmowy i ludzie chętniej by składali podania, bo tak naprawdę to my płacimy za to żeby pomagać na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 6 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 @ Muchomorek ♡ @ peKUŚ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Influ Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 40 minut temu, ANTIHYPE napisał: Bez przesady nie będę karał graczy za napisanie "ku**a" bo gdybym miał tak karać to by nie było nikogo na serwerze. I wgl ciężko niekiedy ogarnąć graczy na serwerze bo jak sprawdzam jakiegoś gracza to nie patrzę co się dzieje na czacie a rzadko spotkać gracza który pisze na u@. Zdecydowanie jest zbyt mało adminów, kiedy bym nie wszedł na serwer to praktycznie zawsze brak admina. Moim zdaniem admin powinien być darmowy i ludzie chętniej by składali podania, bo tak naprawdę to my płacimy za to żeby pomagać na serwerze Zgłaszałem Ci przynajmniej 3 razy ludzi co przeklinają więc nie mów mi, że ciężko Ci ogarnąć bo dostałeś zgłoszenia na u@. I zacznijmy od tego, że grales sobie w najlepsze. Nikogo nie sprawdzałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANTIHYPE Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Ale ja nie mówię o jakiejś tam co była sytuacji tylko ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 8 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 @ Muchomorek ♡jakieś rozwiązanie sprawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 @ PB ANTIHYPE Po pierwsze: Płacąc składkę wspierasz serwer, masz VIP-a oraz prezenty od czasu do czasu. Nie zarabiam kokosów, a z VIP-ów zwraca się serwer tylko w 35%. Po drugie: W wymaganiach na admina PB, składka nie jest pogrubiona, czyli nie jest brana pod uwagę, tak jak punkty pogrubione. Po trzecie: Może jeszcze napisz mi, że to ja mam może Wam płacić? Masz Vipa taniej, niż kupisz przez sklep SMS i jeszcze narzekasz. Admin bez składki = bez VIP-a i prezentów, proste chyba. PS.: Czekam na Twoją składkę. Co do skargi. Baczniej przypatrzeć się osobą na randze. Możecie się mnie spodziewać na różnych nickach, oczywiście nonsteam. Pamiętajcie! Admin jest przykładem dla graczy. @ PB ANTIHYPE i @ PB VertexGames zapraszam Was do pewnej lekturki - Podsumowanie: Tą skargę odrzucę, ale tak jak napisałam, przyjrzę się administracji. Nie znacie dnia, ani godziny. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi