Skocz do zawartości
Serwer Only DD2 już wystartował zapraszamy - 145.239.237.178:27070 ×

Uniewinniony ANTIHYPE / W mojej głowie wciąż iluzja

Influ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżyciela: Influ

Nick oskarżonego: ANTIHYPE   /   W mojej głowie wciąż iluzja

IP/SID oskarżonego:  0:0:36885947     /    STEAM_0:1:515242448

Powód skargi:  Olewanie zgłoszeń u@ oraz nie zwracanie uwagi na kulturę    /    admin na txt

Krótki opis sytuacji: Admin  ANTIHYPE  nie zwracał uwagi na zgłoszenia na u@ oraz na kulturę graczy którzy "rzucali" przekleństwami na prawo i lewo.  /     Admin  W mojej głowie wciąż iluzja  przechodząc przez tekstury zabił graczy. Po zwróceniu uwagi napisał " sr :D "  i  "raz można XD" . Chwilę później dalej wchodził na tekstury (prawdopodobnie nie wie czym są tekstury) i wykłócał się, że miejsce w którym jest to nie są tekstury.

Dowody (Screeny/Demko z HLTV): nie było co screenować skoro nie było reakcji admina      /     wycinek z konsoli wysłany był do PeaK

Proponowana kara: To już nie ode mnie zależy.

Obie sytuacje były zgłaszane do opiekuna i do właściciela serwera w środę  lecz zostałem poproszony o napisanie skargi abyście mogli się wypowiedzieć w tych tematach.

@ PB ANTIHYPE @ PB VertexGames

Bez przesady nie będę karał graczy za napisanie "ku**a" bo gdybym miał tak karać to by nie było nikogo na serwerze.

I wgl ciężko niekiedy ogarnąć graczy na serwerze bo jak sprawdzam jakiegoś gracza to nie patrzę co się dzieje na czacie a rzadko spotkać gracza który pisze na u@.

Zdecydowanie jest zbyt mało adminów, kiedy bym nie wszedł na serwer to praktycznie zawsze brak admina.

Moim zdaniem admin powinien być darmowy i ludzie chętniej by składali podania, bo tak naprawdę to my płacimy za to żeby pomagać na serwerze

• Superka 1

40 minut temu, ANTIHYPE napisał:

Bez przesady nie będę karał graczy za napisanie "ku**a" bo gdybym miał tak karać to by nie było nikogo na serwerze.

I wgl ciężko niekiedy ogarnąć graczy na serwerze bo jak sprawdzam jakiegoś gracza to nie patrzę co się dzieje na czacie a rzadko spotkać gracza który pisze na u@.

Zdecydowanie jest zbyt mało adminów, kiedy bym nie wszedł na serwer to praktycznie zawsze brak admina.

Moim zdaniem admin powinien być darmowy i ludzie chętniej by składali podania, bo tak naprawdę to my płacimy za to żeby pomagać na serwerze

Zgłaszałem Ci przynajmniej 3 razy ludzi co przeklinają więc nie mów mi, że ciężko Ci ogarnąć bo dostałeś zgłoszenia na u@. I zacznijmy od tego, że grales sobie w najlepsze. Nikogo nie sprawdzałeś.

@ PB ANTIHYPE

Po pierwsze:

Płacąc składkę wspierasz serwer, masz VIP-a oraz prezenty od czasu do czasu. Nie zarabiam kokosów, a z VIP-ów zwraca się serwer tylko w 35%. 

Po drugie:

W wymaganiach na admina PB, składka nie jest pogrubiona, czyli nie jest brana pod uwagę, tak jak punkty pogrubione.

Po trzecie:

Może jeszcze napisz mi, że to ja mam może Wam płacić?

Masz Vipa taniej, niż kupisz przez sklep SMS i jeszcze narzekasz.

Admin bez składki = bez VIP-a i prezentów, proste chyba.

PS.: Czekam na Twoją składkę.

Co do skargi. Baczniej przypatrzeć się osobą na randze. Możecie się mnie spodziewać na różnych nickach, oczywiście nonsteam.

Pamiętajcie!

Admin jest przykładem dla graczy.

@ PB ANTIHYPE i @ PB VertexGames zapraszam Was do pewnej lekturki - 

Podsumowanie: Tą skargę odrzucę, ale tak jak napisałam, przyjrzę się administracji. 

Nie znacie dnia, ani godziny. :smirking

• Superka 2
  • Zmieszany 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.