Skocz do zawartości
Serwer Only DD2 już wystartował zapraszamy - 145.239.237.178:27070 ×

Zbanowany Ban Nayvadius

siostra
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Nayvadius
IP/Steam ID: nie wiem szczerze pisząc.

Nazwa serwera: Deathrun

Data oraz godzina otrzymania bana: 09-12-2019 około godziny 15:30
Mapa: Nie pamiętam nazwy, taka w stylu de dust z laserami.
Link do paczki ze screenshot'ami: Nie ma bo po co.

Opis sytuacji: Krótko i treściwie; wszyscy umarli na mapie a ja powolutku sobie przechodziłem, PaeK był w terro i zobaczył że ja strasznie wolno przechodze tor ale ciagle do przodu, i właczył mi pułapke którą na szczeście udało mi sie uniknąć, pobiegłem sobie dalej - i w tym momencie paek pisze cos takego "patrz jak wypierdalasz, za slowmo" coś w ten deseń i nagle pa pach, dostaje perma ot tak w sumie nie wiem za co, bo nawet nie wiem co to znaczy slowmo. Nie wiem co zrobiłem źle, jezeli co kowliek zlego zrobilem to najcmocniej przepraszam xd gram tutaj dluzszy czas, nie mam zadnych czitow, uczciwie bije sobie level, juz 44 mialem na mentosie. Nie mam zadnych wspomagaczy do bh, gram na ustawieniu karty graficznej bez synchro i na cmd developer 1, wiec mam ciagle jakies 300 fps - ale to chyba nic zlego, nie wiem, naprawde nie wiem, nie znam sie xd ja sobie tylko hopsam, chce grac. Druga sprawa PaeK to bardzo kulturalny administrator. Jeszcze raz sorry, nie wiem czy napisalem w dobrym miejscu. LIcze na pozytywne rozpatrzenie apelacji, milego wieczoru.

• Administrator

Ładnie się rozpisałeś, ale teraz ja coś powiem :) 

Przyznaję, że wtedy wybuchłem :DDD 

Mentos ma w sobie 20 grawitacji mniej, ale no proszę Cię to nie jest tak dużo żeby latać tak wolno jak ty :DDD akcje w ciemni przy laserach to już wgl, raz wolniej raz nie.. 

No i jeszcze Twój styl gry przed moim wejściem i jak już grałem :) 

Wcześniej pytałem się Ciebie ile masz speed'a ustawione "0.7 czy 0.8" to nawet nie raczyłeś odpowiedzieć, a raz tak jakby uciekłeś z serwera.

Ban zostaje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.