Yanni Opublikowano 10 Grudnia 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Siemka. Dopiero znalazłem tą sekcje forum także przywitanie trochę późno. ^^ Gram na PB, klasa sprinter, nick Isildur. Poza cs'em zazwyczaj gram jakieś single-player'y albo siedze na discordzie. W realu zainteresowałem się walkami średniowiecznymi. Robiłem SCA armoured combat kilka miesięcy ale jak dla mnie to za dużo zasad mają i mam nadzieję dołączyć do jakiegoś klubu HMB/IMCF. Pancerz będzie w styczniu ^^ Nie mogę się doczekać. W każdym razie zobaczymy się na tsie lub serwie, elo mordeczki. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Witam i zapraszam do konkursów organizowanych na PB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 11 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 11 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Bardzo unikalne zainteresowanie. Siemano 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Siemka i zapraszam na Teamspeak 🤗 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slade. Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roback Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Siemano! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 12 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi