Slade. Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) Typ grafiki: Sygnatura Rozmiar grafiki: Taka jak jest w grafice na dole Tematyka: ReTo Kolorystyka: Ogólnie jakiś fajny czarny napis na grafice poniżej Napisy: Slade. Format: Idk Grafika, z której ma być wykonane zlecenie(opcjonalne): Dodatkowe informacje: Brak Kontakt: Ten temat, pw forum, steam ReTo | Greenhaze.pl @ Emzii ♥ To zmień te wymiary na mniejsze, takie żeby pasowały, ale też było wymiarowe, a nie rozciągnięte. Edytowane 12 Grudnia 2019 przez Slade. Przez Emzii ♥, 12 Grudnia 2019 Grafikę mogę Ci zrobić o wymiarach max 500x280 px, tak jak napisane w regulaminie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slade. Opublikowano 14 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 @ Emzii ♥ Widać, że nie zależy ci na robieniu zleceń, tylko na kolejnym kolorku. Według mnie nie nadajesz się na grafika, robisz jedną prostą grafikę już 3 dzień. Temat do zamknięcia, sam sobie zrobiłem sygnaturę. Przez Emzii ♥, 14 Grudnia 2019 Śmiech na sali, ale jak uważasz. Zamykam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi