Slade. Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Jako iż niedługo są święta, to trochę oczywiście pieniążków się dostanie . Postanowiłem, więc że skoro mam doświadczenie z amxx (7-8 w skali) to postawię serwer only dd2 oczywiście na naszą sieć i to nie dlatego, że mamy zniżki na 1s1k i cssetti, ale to też wejdzie w sprawę . Chciałem jeszcze zrobić serwer testowy, żeby pobawić się wgrywaniem, zapytać niektórych co lepsze i ogółem zobaczyć czy wszystko będzie gites. Zrobiłem vipa z generatora https://amxx.pl/vipgenerator/ , ale nie rozumiem do końca czemu teraz nie chce mi się skompilować plik .sma, jeśli jeszcze we wrześniu przed naprawą jeszcze działało wszystko. Więc, prosiłbym jeśli ktoś ma czas to niech mi skompiluje ten plik: vip.sma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 15 Grudnia 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 (edytowane) Sam sobie skompiluj, raczej nie ufaj innym przy kompilacji bo ten ktoś może Ci dodać jakieś backdoory etc.. Wrzucasz plik do tego folderu i klikasz w compile.exe, w razie czego musisz dodać INCLUDY ale w tym ode mnie raczej wystarczy do tego Compiler 1.8.2.rar Edytowane 15 Grudnia 2019 przez peKUŚ. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slade. Opublikowano 15 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 (edytowane) Wiem, jak kompilować w ten sposób, ale wyskakują dwa błędy (Przetłumaczone): Nagłówek funkcji różni się od prototypu. Liczba argumentów nie odpowiada definicji Edytowane 15 Grudnia 2019 przez Slade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 @peKUŚ. Kompilator na AMXX nie wgra mu backdorow jedynie incow nie ma @Slade. Kto tłumaczy te błędy na polski? Najpierw to ja bym się zajął zaktualizowanem silnika na 1.9/1.10 I po wgrywanie jakiś bardziej przydatnych pluginow niż VIP. A doświadczenie z AMXX jak widać się nie przekłada nad zarządzaniem serwerem pod względem edytowanie pluginow czy też ustawień serwera. Pamiętaj, że tutaj po wpisaniu amxmodmenu nie będziesz miał gotowej funkcji :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slade. Opublikowano 15 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 2 minuty temu, Stenziu napisał: Najpierw to ja bym się zajął zaktualizowanem silnika na 1.9/1.10 I po wgrywanie jakiś bardziej przydatnych pluginow niż VIP. A doświadczenie z AMXX jak widać się nie przekłada nad zarządzaniem serwerem pod względem edytowanie pluginow czy też ustawień serwera. Pamiętaj, że tutaj po wpisaniu amxmodmenu nie będziesz miał gotowej funkcji :p Na only dd2 jest może jakiś jeden plugin, który jest przydatniejszy, ale większość, które dodam i tak będą tylko po to, żeby się milej grało i nie było też tak nudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slade. Opublikowano 15 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Temat do zamknięcia, ogarnąłem już to sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 15 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi