Pawlator Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Twój nick:Pawlator IP/Steam ID: 188.147.48.34 Nazwa serwera:Deathrun Data oraz godzina otrzymania bana:około 21:10 Mapa: deathrun_grass Powód bana: Brak Kultury ( XD) wydaje mi się że miał być to ban za (ad) którego nie używałem Opis sytuacji: Gram sobie na deathrunie miałem rekord mapy 9s zostałem zbanowany za (Auto ducka) chyba ? chcę widzieć demko gdzie UŻYWAM ! tego autoducka a nie o bo masz lepszy czas od typa co ma 1k fps oo autoduck siemson (paek , rekawatykanu) pierw miejcie dowód swoich graczy jak coś takiego robią a nie banujesz za czas który robią AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Pawlator [AMXBans] Powod : ' Brak kultury ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ GreenHaze.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 188.147.48.34 ' [AMXBans] ======================================== Przez RekaWatykanu, 22 Grudnia 2019 AD na grasie to jest 5-6s, a nie marne 9. Nie popisałeś się :> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 22 Grudnia 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zły powód dałem, ale już poprawiony. Wpis na czacie troche nie jest ścisły, ale na mapach gdzie masz pchanie, które Cię rozpędza nie można wgl tego używać, jednoznaczne z auto duckiem :> jak zauważyłeś żaden rekord na grass nie był bugowany w ten sposób, tylko Ty i silent Run niezły, ale no skażony tym respem na początku pierwszy ruch scrolla widać najbardziej wine ban zostaje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi