Tigerko Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 imię: Filip wiek: 15 nick ts3: Tigerko Staram się o admina na tym serwerze ponieważ dużo siedzę z kolegami na tym teamspeaku i mógł bym chętnie pomóc Praktycznie codziennie 7/10 dużo używam teamspeaka od bardzo długiego czasu Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tigerko Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Generalnie siedzę na tsie od jakiegoś tygodnia i chętnie pomogę administracji jako chociażby support jestem aktywny staram się być codziennie. a o stronie dowiedziałem się dzisiaj od administratorki gdy spytałem czy nie potrzebują pomocy przy supporcie. I spędzam na tym teamspeaku okolo od 3 godzin do 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 24 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Proponuje najpierw zapoznać się z wymaganiami, a potem pisać podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi