Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Odrzucone Podanko pb

Nooooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Twoje Imię:Norbert
  • Nick na Serwerze:mariopl
  • Ile czasu spędzasz na serwerze: 4-8h
  • Dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:Ponieważ jest mało osób na stanowisku admina i jest też tak że wbijają ludzie i zaczynają wyzywać używać mikra jak nie mają 16 lat i wtedy niema admina.A ja zawsze jestem na serwerze i wtedy mogę działać.
  • Doświadczenie: Jest na wielkie PLUS,miałem kilka razy admina na różnych serwerach Więc wiem co to ADMIN
  • Znajomość AMXX [1-10]:7-8
  • Link do Banid: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:236982743
  • Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/mariopl/145.239.237.121:27070/
  • TeamSpeak 3:  ts3.greenhaze.pl
  • Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198434231215
  • Steam ID: 0:1:236982743
  • Jak długo jesteś z nami:od 31 pażdziernika
  • Składka miesięczna [Przelew/SMS]:Przez psc może być?.Jak tak to ok
  • Superka 1
  • Zmieszany 1

• Administrator
17 minut temu, mariopl123 napisał:
  • Dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:
  • Ponieważ jest mało osób na stanowisku admina i jest też tak że wbijają ludzie i zaczynają wyzywać używać mikra jak nie mają 16 lat i wtedy niema admina.A ja zawsze jestem na serwerze i wtedy mogę działać.

No jak nie ma żadnego admina na serwerze to hulaj dusza ADMA nie ma :DDD ale niestety Ty też jesteś wśród ludzi co "wbijają i zaczynają wyzywać", Ty jeszcze prowokujesz :DDD 

Po co dajesz link do konta steam skoro nie masz 1.6 na steam? :DDD

Po co dajesz STEAM ID skoro grasz na NS'ie? :DDD powinieneś tam wklepać nawet z pamięci STEAM_ID_LAN xD

Odrzucam.

• Pijany? 2
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.