Właściciel Krystek. Opublikowano 25 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Witam bardzo serdecznie Czwartą osobą która została przepytana jest - @ Isildur Zapraszam do czytania. - Kim jesteś? Jest to najtrudniejsze pytanie które można komuś zadać. Może zabrzmi to głupio ale nie potrafię utrzymać mojej świadomości i myśli pod kontrolą (Zdaje mi się że to ma coś wspólnego z przeżyciami za gówniaka), a to utrudnia mi odpowiedź na to pytanie. Kim jestem? Jestem osobą która pragnie być religijna i żyć z Polską tradycją przy każdym kroku. Jak na razie po prostu staram się przeżyć takie życie że gdy nadejdzie mój czas, będę miał czystą świadomość tego że było warto. Jestem jedną z tych osób która twierdzi że urodzona była w złych czasach Ale tak na poważnie, to mam nadzieję że w życiu będę miał szansę poznać smak honoru i chwały, i w ten sposób umrzeć. Co jest najważniejszą rzeczą, jakiej się nauczyłeś do tej pory? Ciężko wybrać, bo ważnych rzeczy jest wiele. Na pewno jest to fakt że dobre rzeczy przychodzą z czasem i dlatego warto jest popracować nad cierpliwością. Mówię to jako osoba bardzo niecierpliwa która nigdy nie mogła niczego się doczekać. Jeśli coś już robię, to chce to zrobić natychmiast i na teraz, i gdzieś głęboko oczekuję tego od innych, chociaż wiem że nie powinienem. Jakie znaczenie mają dla Ciebie pieniądze w życiu? Pieniądze są bardzo ważne. Szczególnie kiedy osoba przeżyła dużo zła które jest poza jej kontrolą, ponieważ pieniądze przyniosą tymczasowe rzeczy które przyniosą szczęście. Powiedzmy sobie szczerze - Każdy wolałby się wypłakać w lamborghini a później sobie pojeździć niż we wannie. Ale przyznajmy rację że pieniądze nie przynoszą szczęścia same z siebie - za to dają nam szansę uciec od codziennych problemów. Opisz Nam, czym według Ciebie jest szczęście? Najprostsze szczęście jest wtedy kiedy nam lub naszym bliskim nie dzieje się nic złego. Chciałbym napisać tu trochę więcej ale niestety więcej słów tutaj nie potrzeba. Czego najbardziej żałujesz? Spośród wielu rzeczy które mógłbym tu wpisać, najbardziej żałuję tego jak długo zajęło mi bycie dojrzałym. Szanuję młode osoby które osiągnęły dojrzałość w ich wieku, bo jest to wielka zaleta i pokazuje że taka osoba warta jest bycia przyjacielem. - Dzięki za możliwość wzięcia udziału, takie rzeczy pomagają popracować nad dystansem do siebie i w jaki sposób siebie widzimy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi