Nostri Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Twoje Imię: Michał Wiek:25 Nick na Serwerze: Nostri Ile czasu spędzasz na serwerze: po 18-stej każdego dnia po kilka godzin Dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Składam podanie bo dzisiaj na serwerze ludzie przez mikro krzyczeli że będą na mnie glosować na admina a tak na serio to nie wiem co napisać będę działał na serwie jak nie będzie żadnego admina (zostawię sprawy bardziej doświadczonym) bo na razie będę się pewnie trochę szkolił ( przypominał jak to było wszystko ) bo kilka lat już nie bylem adminem. Doświadczenie: admin 4-5 lat temu Znajomość AMX [1-10]: chwilowo to 3/10 ale po tygodniu myślę ze te 5/10 wyciągnę Link do Banid: Link do Game Tracker: TeamSpeak 3: nie mam Link do profilu STEAM: chwilowo nie mam ale mogę wykupić po wypłacie jeśli trzeba Steam ID:STEAM_0:0:6091083 Jak długo jesteś z nami: 2 miesiące Składka miesięczna [Przelew/SMS]: po wypłacie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 27 Grudnia 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 @ NostriTy chyba sobie żarty robisz? Na wielkie NIE,w tym wieku żeby nie wiedzieć jak gametracker sprawdzić --> Oto twoje GT : https://www.gametracker.com/player/Nostri/145.239.237.121:27070/ -amx -steam -Podanie na Odpi..dol się to jest ważna ranga i nie można ot tak Zostać Wykup Cs'a na Steamie wtedy składaj kolejne chyba że cie przyjmią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Influ Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Ja bym przyjął Nostradamusa + wiek +/- amx ale to w chwile idzie sobie przypomnieć + Był administratorem (nie wiem jakim ale był więc powinien ogarnąć wszystko) + Widać chłopa na serwerze +/- cs na steam to nie jest problem Zapewne będzie potrafił ustawić ludzi do pionu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_tnctproo Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 + wiek + GT (dzieki @ VerteN) ~ dlaczego ty, nie popisales sie + 2 godziny temu, Nostri napisał: Składam podanie bo dzisiaj na serwerze ludzie przez mikro krzyczeli że będą na mnie glosować na admina a tak na serio to nie wiem co napisać ~ doswiadczenie ~amxx to se przypomnisz skoro nie masz steam'a to co to za sid ? o.O Mimo to ze admini by sie przydali a ty jestes spoko gracz na serwerze, narazie jeste na nie. p.s. 2 godziny temu, VertexGames napisał: Na wielkie NIE,w tym wieku żeby nie wiedzieć jak gametracker sprawdzić --> Oto twoje GT : https://www.gametracker.com/player/Nostri/145.239.237.121:27070/ To ze ma wiek nie znaczy ze wie jak sprawdzic GT... Ale skoro mial juz admina wczesniej to powinnien wiedziec ale to szczegol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Na NIE: - zero jakiejkolwiek kultury - amx - podanie słabo napisane Edit1: Chodzi o prowokowanie jak i na serwerze i forum oraz wyzywanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Hmmm, zapraszam na rozmowę wstępną. Pogadamy o Twoim zachowaniu i takie tam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi