Skocz do zawartości
Wspomóż serwery głosując na nie! ×
[Rekrutacja] Szukamy Grafików! ×
Masz serwer i szukasz sieci? Dołącz do nas już dziś! ×
[Redakcja] Q&A Pytania do Jazzy! ×

Aktualności

Zmiany na forum

Wszelkie informacje znajdują się w poście, wejdź w "Czytaj więcej"

Zmiany/aktualizacje na serwerze PB+Klasy

Wszelkie zmiany oraz aktualizacje przeprowadzone na serwerze Paintball + Klasy.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Rozwiązany Proszę o pomoc z PING


Olek

Rekomendowane odpowiedzi

  Siema jestem Olek, witam po świętach,

 

 Przepraszam, jeżeli nie powinienem zamieszczać tematu w tym dziale. 

 

 Proszę o pomoc! Opóźnienie wynosi 500-1000ms na wszystkich serwerach 1.6, a w CS:S, CS:GO jest wszystko ok (Mowa tu oczywiście o grach na platformie STEAM). Gdy sprawdzałem ping za pomocą strony 'speedtest', wszystko było dobrze 10-20ms, podczas, gdy na serwerze surf miałem wspomniane ok 1000ms. Próbowałem reinstalować grę, usuwając wszystkie pliki folderu 'Half-Life', a nawet odinstalowałem Counter-Strike: Condition Zero. A co do tej gry, to była ostatnia jaką grałem po 1,6. Wróciłem do domu i wtedy napotkałem problem jak chciałem sobie posurfować. 

 Jeżeli ktoś napotkał taką usterkę lub wie jak ją rozwiązać, proszę o odpowiedź. 

 

Wycinek z konsoli: 

Client ping times:
  25 [Riders]HP XP 100 (wiki)
  92 MATEUSZEK
  31 HLTV - 1shot1kill.pl trzyma FPS
  29 kubus puchatek
  43 SkutyxD
  61 Player-Fatal
  23 malinufka
 934 Olek

              

                                                                                                                                                                                                                        Pozdrawiam.

                                                                                                                                                                                                                                 Olek



Edytowane przez Olek
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dobra znalazłem rozwiązanie. Nigdzie nie było na żadnym forum więc opiszę. Choke na net_graph miałem 100. Ustawiłem w konsoli rate 375000 i po sprawie. 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.