Skocz do zawartości
Serwer Only DD2 już wystartował zapraszamy - 145.239.237.178:27070 ×

Rozwiązany Proszę o pomoc z PING

Olek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siema jestem Olek, witam po świętach,

Przepraszam, jeżeli nie powinienem zamieszczać tematu w tym dziale. 

Proszę o pomoc! Opóźnienie wynosi 500-1000ms na wszystkich serwerach 1.6, a w CS:S, CS:GO jest wszystko ok (Mowa tu oczywiście o grach na platformie STEAM). Gdy sprawdzałem ping za pomocą strony 'speedtest', wszystko było dobrze 10-20ms, podczas, gdy na serwerze surf miałem wspomniane ok 1000ms. Próbowałem reinstalować grę, usuwając wszystkie pliki folderu 'Half-Life', a nawet odinstalowałem Counter-Strike: Condition Zero. A co do tej gry, to była ostatnia jaką grałem po 1,6. Wróciłem do domu i wtedy napotkałem problem jak chciałem sobie posurfować. 

Jeżeli ktoś napotkał taką usterkę lub wie jak ją rozwiązać, proszę o odpowiedź. 

Wycinek z konsoli: 

Client ping times:
  25 [Riders]HP XP 100 (wiki)
  92 MATEUSZEK
  31 HLTV - 1shot1kill.pl trzyma FPS
  29 kubus puchatek
  43 SkutyxD
  61 Player-Fatal
  23 malinufka
 934 Olek

Pozdrawiam.

Olek

Edytowane przez Olek

Dobra znalazłem rozwiązanie. Nigdzie nie było na żadnym forum więc opiszę. Choke na net_graph miałem 100. Ustawiłem w konsoli rate 375000 i po sprawie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.