Skocz do zawartości
Serwer Only DD2 już wystartował zapraszamy - 145.239.237.178:27070 ×

Przyjęte Admin Slade? Warto spróbować :P

Slade.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Twoje Imię: Jonasz
  • Nick na Serwerze: Slade.$.
  • Ile czasu spędzasz na serwerze:  Tyle ile mogę, tyle spędzam.
  • Dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Dlaczego akurat ja? Powinienem zostać adminem gdyż na serwerze jest bardzo dużo ludzi, a adminów mało. Wiele ludzi wchodzi na tekstury, wyzywa, przeklina itp.
  • Doświadczenie: Duże, zresztą miałem na tym serwerze admina i bardzo dobrze sobie radziłem.
  • Znajomość AMXX [1-10]: 8-9/10
  • Link do Banid: Wolę nie podawać (W nicku na banid mam nazwę innego forum, na którym byłem rok temu)
  • Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Slade.%24./145.239.237.121:27070/ jednakże od 1 stycznia poprawię aktywność.
  • TeamSpeak 3: Brak
  • Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198284555290/
  • Steam ID: STEAM_0:0:162144781
  • Jak długo jesteś z nami:  Od 19 września, lecz przerwą.
  • Składka miesięczna [Przelew/SMS]: Aktualnie na pewno nie, najszybciej w lutym i najlepiej psc.
  • @ peKUŚ.@ Muchomorek ♡ @ Żwirek ♡ 

Edytowane przez Slade.
  • Like 1

Oczywiście że na tak! 

+ Sympatyczny

+ AMX

- GT musisz poprawić bo cienko to wygląda 5h gdzieś to bardzo mało ale trzymam kciuki 

+ wiek 

+ staż był adminem radził sobie dobrze 

+ Podanie też moim zdaniem dobrze zrobione nawet nawet 

+ mało adminów przyda się ktoś bo faktycznie czasami to masakra na serwerze potrafi być

- ts3 

- składka (chociaż piszę że od lutego więc jak dla mnie powinno dać radę lepiej)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.