Slade. Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) Twoje Imię: Jonasz Wiek: 18 Nick na Serwerze: Slade.$. Ile czasu spędzasz na serwerze: Tyle ile mogę, tyle spędzam. Dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Dlaczego akurat ja? Powinienem zostać adminem gdyż na serwerze jest bardzo dużo ludzi, a adminów mało. Wiele ludzi wchodzi na tekstury, wyzywa, przeklina itp. Doświadczenie: Duże, zresztą miałem na tym serwerze admina i bardzo dobrze sobie radziłem. Znajomość AMXX [1-10]: 8-9/10 Link do Banid: Wolę nie podawać (W nicku na banid mam nazwę innego forum, na którym byłem rok temu) Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Slade.%24./145.239.237.121:27070/ jednakże od 1 stycznia poprawię aktywność. TeamSpeak 3: Brak Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198284555290/ Steam ID: STEAM_0:0:162144781 Jak długo jesteś z nami: Od 19 września, lecz przerwą. Składka miesięczna [Przelew/SMS]: Aktualnie na pewno nie, najszybciej w lutym i najlepiej psc. @ peKUŚ.@ Muchomorek ♡ @ Żwirek ♡ Edytowane 2 Stycznia 2020 przez Slade. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 31 Grudnia 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Jak najbardziej na TAK: -Amx (W tym gt,trochę słabo ale przypominając był już Adminem,więc 2 raz może napisać Podanko) -Gt -Wiek -Doświadczenie -Steam -Składka Jeżeli cię przyjmą to Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieQxQ Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Oczywiście że na tak! + Sympatyczny + AMX - GT musisz poprawić bo cienko to wygląda 5h gdzieś to bardzo mało ale trzymam kciuki + wiek + staż był adminem radził sobie dobrze + Podanie też moim zdaniem dobrze zrobione nawet nawet + mało adminów przyda się ktoś bo faktycznie czasami to masakra na serwerze potrafi być - ts3 - składka (chociaż piszę że od lutego więc jak dla mnie powinno dać radę lepiej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 2 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 @ peKUŚ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 2 Stycznia 2020 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi