Pacia ♡ Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Witam wszystkich bardzo cieplutko. Najwyższa pora, aby podsumować cały rok 2019. A mianowicie opisanie, co przez rok się zmieniło i co chcemy osiągnąć w kolejnym. Styczeń - Zniknęła z forum ranga "Moderator Chatboxa". Osoby, które przebywały na tej posadzie, dostały "Moderatora". Luty - Powstanie serwera DR. Marzec - Awans @ LeiNad na J@. Kwiecień Maj - Zdegradowany został jeden z właścicieli sieci. - Do pomocy został zwerbowany @ Radek ☆, jako mój murzynek. - Awans @ Takkar na J@. Czerwiec - Odszedł z administracji najlepszy członek ekipy - @ LeiNad. - @ Justyna ^^ awansowała na J@. Lipiec - Awans @ Żwirek ♡ na podasę Administratora sieci. - Z posady Moderatora odeszła @ Tyśka. Sierpień - @ Radek ☆ stał się pełnoprawnym członkiem administracji. - Pojawienie się naszego serwera PB. Wrzesień Październik - Nasz @ Emzii ♥ awansował na J@. Listopad Grudzień - Odejście Moderatora - @ Weronikaa. - Powstanie serwera FFA. Podsumowując, ten rok był dla nas ciężki i to nie tylko pod względem użytkowników na forum. Mamy dużo planów, które będziemy chcieli zrealizować w następnym roku! Życzę wszystkim udanego i pijanego sylwestra! 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Brakuje Renki jako szef UBT 😠😠😠 edit. Zamknij się paziu. Zara Cie kopie frajerze Edytowane 31 Grudnia 2019 przez RekaWatykanu Przez Emzii ♥, 31 Grudnia 2019 Nie podlizuj sie bo bana na ubt dostaniesz i tyle 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Idealnie ❤ Udanego sylwka kochani! ❣ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 31 Grudnia 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Super! Udanego Sylwestra! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udanego sylwka byczki! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 A moja posada nowa 😥 szczęśliwego Nowego roku:) Przez Pacia ♡, 31 Grudnia 2019 To już będzie liczona na styczeń 2020 :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 31 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udanego sylwestra mordeczki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieQxQ Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udanego sylwestra i wiadomo lepszego 2020 :D Ogólnie trafiłem na forum gdy już ta piękna pani justyna była no na żółto junior admin czy coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slade. Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 No, żeby było lepiej w nowym roku. P.S: A gdzie jestem ja i moje przyjęte podanie na redaktorka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi