MichuYT Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Twój nick:MichuYT a ten zbanowany to KING KING KONG IP/Steam ID: si nie mam non steam 5.172. 232.134 Nazwa serwera: pb + klasy Data oraz godzina otrzymania bana: nwm bo wszedłem do csa i pisze zostałeś zabanowany Mapa: nwm Powód bana: AD Opis sytuacji: jest mi przykro że nie mogę wejść i pograć i chce unbana bo to nie mój Ban i jak można to proszę o założenia hasła dla mnie czy coś niech właściciel się odezwie czy co bo nwm co zrobić proszę o pilny kontakt Edytowane 2 Stycznia 2020 przez MichuYT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 2 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Nick MichuYT figuruje na Paintballu, a KING KING KONG na DEATHRUN'ie więc o co tu chodzi? Dorzucam również ss z aktywnym banem na nick MichuYT @ Justyna ^^ twój ban więc możesz się wypowiedzieć @ peKUŚ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuYT Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Teraz, Żwirek ♡ napisał: Nick MichuYT figuruje na Paintballu, a KING KING KONG na DEATHRUN'ie więc o co tu chodzi? Dorzucam również ss z aktywnym banem na nick MichuYT @ Justyna ^^ twój ban więc możesz się wypowiedzieć @ peKUŚ. A to czm jestel ten Ban ad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 2 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 3 minuty temu, MichuYT napisał: A to czm jestel ten Ban ad Gdzie ty widzisz aby na nick MichuYT widniał ban AD? @ MichuYT zdecyduj się w końcu na jaki nick piszesz odwołanie MichuYT - zbanowany na PB za WALLHACK'a, KING KING KONG zbanowany na DR za AutoDuck'a bodajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuYT Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Takie coś jak wchodzę na pb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel PaeK Opublikowano 2 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Twój adres IP i tamtego się pokryły i masz ehhh.. Tak czy tak masz perma z 22 grudnia @ Żwirek ♡ weź to zamknij xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 2 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi