dymeak Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Twój nick: ********** IP/Steam ID: ' VALVE_2 : 0 : 1485791221 ' Nazwa serwera: PB Data oraz godzina otrzymania bana: 02-01-2020 h: nw afka mialem Mapa: de_inferno_x2 [ czy cos takiego] Powód bana: WH Opis sytuacji: Ty no ogólnie afka mialem a typek jakis mi bana dał beczunia z niego pozdro 600 mordzie <3 czekam na UB XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 @ peKUŚ. jakieś demo czy nie potrzebne ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel PaeK Opublikowano 2 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Wyrobię się w tamte 24h co niby mam @ Emzii ♥brak czasu, daj UB jak coś to ogarnę później na razie nie jestem w stanie. Edytowane 3 Stycznia 2020 przez peKUŚ. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 @ peKUŚ.i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi