PEDO II BRACIAK Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Przedstawienie swojej osoby Od czego by tu zacząć. Nazywam się Krzysztof i mam 13 lat. Pochodzę z województwa Podlaskiego, a dokładnie z Białegostoku. Na co dzień jestem osobą, która stara się być obiektywna, nie patrzeć typowo na "osiągi" danej osoby, każda osoba jest tak samo cenna co druga, nie ma wyjątków, charakteryzuję się tym, że jak coś zacznę to za wszelką cenę będę brnął, by to skończyć, nie lubię się poddawać w połowie drogi, początku jej. Osobiście jestem osobą która ma do siebie duży dystans, nie denerwuję się na byle co, lubię często pożartować sobie, wprowadzić luźny nastrój, bo to jest najważniejsze, każdy powinien jednak tą cząstkę siebie wlepić w coś, co brniemy, nie robię nic na siłę, pracuję zawsze, by osiągnąć swój cel, drogi na skróty nigdy nie uznawałem, nie będę uznawał. Nie wchodzę w konflikty, bo nie czuję potrzeby szukać "spin" które nigdy nic nie wniosą, lepiej je załagodzić, aniżeli dolewać oliwy do ognia. (Miałem pewny problem, który myślałem, że nie będzie tak łatwy do rozwiązania, wróciłem pełni sił do szkoły , także nie zamierzam również odpuścić i pracować dużo, dużo ciężej. Chciałbym dodać, że jestem ogarem w sprawach Cs 1.6 jak i forum ponieważ prowadziłem 1 forum, oraz w razy później administrator więc ACP i silnik mybb mam perfekcja, a co do serwerów FTP również ogarniam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Witaj młody człowieku 😀 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slade. Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Chyba najlepsze przywitanie jakie widziałem. Strzałeczka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 2 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Witaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 2 Stycznia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Cześć, witamy na sieci. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Witam ja Ciebie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieQxQ Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Siema krzysiu! Krzysiu puchatek :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Siemson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Eeeeee kurwiks, Siemano Krzychu bracholu z Podlasia xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quajki Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Eluwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Hej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 4 Stycznia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi