Skocz do zawartości
Serwer Only DD2 już wystartował zapraszamy - 145.239.237.178:27070 ×

PEDO II BRACIAK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym napisać parę dobrych propozycji dotyczące o Chatboxie oraz o randze "Typer"

Więc tak zacznę od tego, że chciałbym aby została dodana ranga Moderator chatboxie. Jest to przydatna ranga jak sama nazwa mówi Moderator pilnuje chatboxa oraz upomina użytkowników jak coś robią, mam też napisane wymagania więc jak ktoś z wyższej administracji poprosi to podrzucę na pw.

Moja 2 propozycja jest dodanie rangi Typer spytacie dlaczego? Odpowiedź prosta, w randze Typer chodzi o to, żeby typować różne mecze, róznych dyscyplin.

• Pikachuuuu 1

Typer jak dla mnie mało potrzebne a jeśli chodzi o moderatora Chatboxa nie brzmi aż tak źle w końcu administracja zamiast zajmować się spinami na boxie mogłaby zająć się czymś innym lub mieć czas dla siebie, można by spróbować takiego rozwiązania może wreszcie @ Żwirek ♡ poszedł by spać a nie o 3 rano mi mówił ze filmik się odpala od prawie 8 minuty xD a tak poważnie to można spróbować jeśli by się dało, to na pewno administracji oszczędziło by to dużo Nerwówi czasu. (pomyślcie więcej wolnego macie adminki :333)

Moderator chatboxa był, jednakże według mnie zbędne, ponieważ jego obowiązki ma moderator,junior admin,administrator oraz właścicielka.

Typer także zbędny, nudna ranga i by ludzie ją zdobywali tylko dla kolorku.

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.