rzarski Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Proszę zabrać mi range admina oraz uprawnienia bo przechodzę na inną sieć *CENZURA BY MUCHOMOR* pozdrawia 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Żegnam. Na przyszłość we hamuj z reklamą. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takkar Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Narson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel PaeK Opublikowano 3 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Powodzenia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slade. Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Elko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Ale fjut :< 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieQxQ Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) Najlepsza sieć to Greenhaze kurde tfu na inne siecie tamte siecie to szmaty do podłogi pfff ( A tak serio składasz podanie na admina poważne zajęcie A potem takie "walić to idę na Hot16garnki bo czemu nie" I to jeszcze z chamską reklamą na koniec. Po takim czymś to ja bym zaczął poważnie wątpić w kompetencje tamtej sieci skoro takich ludzi [chwilówki] biorą na adminów. Admin to jest odpowiedzialne zajęcie, to nie jest zwykła ranga tym bardziej wtedy gdy liczą na Ciebie gracze. ) Starałem się żeby to było napisane w miarę sensownie więc przepraszam za wszystkie popełnione błędy Edytowane 4 Stycznia 2020 przez MisieQxQ Poprawa wypowiedzi I przeprosiny za głupotę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 4 Stycznia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi