Kasiaaa <3 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Wzór: Imię: kasia Wiek: 24 Umiejętność sprawdzania demek (0-10): 6,7 Umiejętność sprawdzania screenów (0-10): 8 Ile posiadasz czasu na pełnienie obowiązku UBT?: Cały czas jestem w cs, praktycznie z niego nie wychodze, myźle, że moge pomuc Dlaczego właśnie Ty?: Wydaje mi sie, ze jestem odpowiedniom osobą na to statnowisko, gram duzo, byłam na tych stanowiskach juz kilka razy, ale niestety sieci upadały.. Coś o sobie: Jestem Kasia, urodziłam się w Polsce, ale dużo czasu spędzałam w Rosji, mój tata pochodzi z Rosji, teraz jestem w Polsce i praktycznie cały czas gram w 1.6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Podanie jak na razie odrzucam z kilku powodów. - popraw swoją aktywność i daj się poznać innym - chciałbym zobaczyć, a może nawet pograć z tobą na serwie, by Cię wstępnie"sprawdzić" Tak jak wyżej napisałem, popraw aktywność i napisz podanie za tydzień, może dwa tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi