Kolorowa Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam wszystkie Robaczki! Mam na imię Marlenka, moim hobby jest wyzywanie graczy w CS, gdy są złymi parówami. W wolnym czasie uczę się języka włoskiego, robię za szofera rodzinki, lub tworzę różnego rodzaju prace do Redakcji. Niebawem wracam na studia, jeszcze nie do końca wiem jakie. Czasami nazywam siebie "Królową", ponieważ zawsze drażni to zazdrosne (w pewnym sensie) osoby. Wieczorkiem lubię pooglądać filmy/seriale z Bartusiem. Na forum trafiłam dzięki @ `rage, ponieważ po godzinach robię za jego niańkę, korepetytorkę z matmy i doradcę życiowego. Dlatego też muszę go pilnować, żeby moja praca nie poszła na marne. . Oboje jesteśmy nienormalnymi parówkami . Mam nadzieję, że mnie cieplutko przyjmiecie i pogawędzimy sobie miło na chatboxie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieQxQ Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam z tej strony maskotka forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
West. Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Siemka Podobno znaleziono wasz gang parowek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Siemanko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 7 Stycznia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Cześć, Bartusia tam.na pyre xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 7 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 A no witaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Influ Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Cześć. Zapraszamy na Paintballa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slade. Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Strzałeczka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Witaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 7 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Jak królowa to przecież @ Muchomorek ♡ Siema! Przez Pacia ♡, 7 Stycznia 2020 Ale mi się podlizujesz <3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 8 Stycznia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi