Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Przyjęte 2 Podanko :D

`Bi [A] ły :>

Rekomendowane odpowiedzi

Premium

PS. Przepraszam,za moje zachowanie i za skargi w których wbijałem na TXT. Obiecuje poprawę :D

• Właściciel
1 godzinę temu, VertexGames napisał:

Tak to mogą pisać producenci jakiegoś kremu na zmarszczki czy coś.

Co do podania:

Jestem na Tak

• Grasz na serwerze
  • Masz steam
  • Jakieś tam doświadczenie

Sprawdziłbym na miejscu właściciela serwera, Twoje umiejętności "8/10", może na opiekuna jakiegoś się nadasz! :tusie

• Superka 1
  • Haha 2

• 3 tygodnie później...

Przyjmuje na okres próbny trwający miesiąc. Ale radzę Ci, abyś przestrzegał regulamin serwerowy oraz regulamin Admina PB. Jedno zgłoszenie, a będziesz mógł się pożegnać z posadą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.