`rage Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Twój nick: `rage IP/Steam ID: STEAM_0:0:197876817 Nazwa serwera: ffa Data oraz godzina otrzymania bana: 07 Jan 2020 - 20:56:50 Mapa: de_aztec Link do paczki ze screenshot'ami: https://www60.zippyshare.com/v/n1LMTHLn/file.html Opis sytuacji: https://amx.greenhaze.pl/ban_list.php?bid=5016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Wszystko jest normalnie oprócz foty 0001, w której kod mi się nie zgadza. Masz na to wytłumaczenie? @ `rageto jest podglądu kodu obrazu. W tym przypadku znak po BM6 POWTARZA SIĘ co znaczy, że zdjęcie było w jakikolwiek sposób przerabiane 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`rage Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 (edytowane) 5 minut temu, Emzii ♥ napisał: Masz na to wytłumaczenie? Tak. Nie używaj programu notatnik do otwierania obrazów. Nie wiem kto Ci takich głupot nagadał. Ale przyznam kozak. Sprawdzanie notatnikiem ssów, tego dawno tego nie grali. Edytowane 7 Stycznia 2020 przez `rage 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 @ Radek ☆ @ Muchomorek ♡ @ Stenziu Według mnie foty spalone, gracz dalej się nie przyznaje. Ostateczny werdykt jest wasz @ FFA Tata.kokogracz od ciebie otrzymał pierwszego bana, jak byś się mógł wypowiedzieć na temat jego gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata.koko Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Co tu mowic, cziter. Szkoda gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 7 Stycznia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Dobra, bo się żenada robi. Bartuś, nie chce mi się już w to bawić. Podtrzymuje swoją decyzję i Ci ub nie dam. Nie chce problemów, darcia się na to, że wchodzisz i psujesz grę innym. Serwer jest świeży, chce go rozwinąć, a takim czymś możesz doprowadzić do jego wymarcia, że tak ujme. Masz moje zdanie, które podtrzymuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Dziękuję za uwagę Ban zostaje. Teraz możesz iść psuć grę gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi