Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Zbanowany `rage odwołanko

`rage

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko jest normalnie oprócz foty 0001, w której kod mi się nie zgadza. Masz na to wytłumaczenie?

@ `rageto jest podglądu kodu obrazu. W tym przypadku znak po BM6 POWTARZA SIĘ co znaczy, że zdjęcie było w jakikolwiek sposób przerabiane

image.png

• Like 1
  • Haha 1

5 minut temu, Emzii ♥ napisał:

Masz na to wytłumaczenie?

Tak. Nie używaj programu notatnik do otwierania obrazów.

Nie wiem kto Ci takich głupot nagadał. Ale przyznam kozak. Sprawdzanie notatnikiem ssów, tego dawno tego nie grali.

Edytowane przez `rage
  • Zmieszany 1
  • Haha 1

@ Radek ☆ @ Muchomorek ♡ @ Stenziu Według mnie foty spalone, gracz dalej się nie przyznaje. Ostateczny werdykt jest wasz

@ FFA Tata.kokogracz od ciebie otrzymał pierwszego bana, jak byś się mógł wypowiedzieć na temat jego gry.

Premium

Dobra, bo się żenada robi. Bartuś, nie chce mi się już w to bawić. Podtrzymuje swoją decyzję i Ci ub nie dam. Nie chce problemów, darcia się na to, że wchodzisz i psujesz grę innym. Serwer jest świeży, chce go rozwinąć, a takim czymś możesz doprowadzić do jego wymarcia, że tak ujme. Masz moje zdanie, które podtrzymuje. 

• Zmieszany 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.