RekaWatykanu Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Najlepsza bajunia o Wikingach. Generalnie kox totalny, Askeladd to najlepsza postać pondro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanni Opublikowano 15 Stycznia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Nie oglądam ze względu na niedokładność z czasem w którym niby to się dzieje. Szkoda gadać jak gościu podczas walki jest w stanie odskoczyć lub doskoczyć niewiarygodne dystansy. Anime to anime jednak albo niech idą za realizmem albo niech idą za typowymi walkami anime, obydwu widocznie się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Pokaż mi "typowe" walki w anime bo nie wiem o co Ci chodzi. Każde anime ma swój styl i sposób w jaki są prowadzone walki są inne. Nie dawaj mi tu za przykład chociażby Bakiego lub innych bokserskich anime. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 15 Stycznia 2020 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 W Bakim walki były jeszcze gorzej posrane A w sumie nie mam co oglądać to ogarnę zaraz dzienki Ronsia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi