Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Odbanowany r_aimbot 2.0 - odwołanie

Nargaroth

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Nargaroth
IP/Steam ID:  IP
31.131.171.181
Nazwa serwera: Deathrun
Data oraz godzina otrzymania bana: ???
Mapa:  ???

Powód bana:  " Reason : ' r_aimbot_2.0 ' "

Opis sytuacji: Po całym dniu nudzenia się w szkole na jakże "przydatnych" lekcjach postanowiłem obniżyć mój poziom zażenowania dniem obecnym bardzo trywialnym sposobem, jakim jest gra Counter-Strike.  Uruchamiam więc grę, wpisuje w konsoli komendy typu "developer 1" i wbijam na serwer DR, bo uznałem, że to będzie chyba najlepsza opcja. Wybieram pozycję z serwerem i grzecznie czekam, aż łącze internetowe o przepustowości jednego ziemniaka na minutę pozwoli mi wejść na serwer, lecz nagle dostaję strzał w pysk takim oto komunikatem w konsoli:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You are banned from this Server!
[AMXBans] There are 22 hours , 59 minutes and 14 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname : zbora
[AMXBans] Reason : ' r_aimbot_2.0 '
[AMXBans] You can complain about your ban @ GreenHaze.pl
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[AMXBans] Your IP : ' 217.96.165.50 '
[AMXBans] =======================================

Jestem zawiedziony, że jakiś nieudacznik o nazwie zbora odebrał mi jedyną rzecz, przez którą mogę zapomnieć o beznadziejnym życiu... Nie wiem czy mogę liczyć na zdjęcie Bana, chociaż w konsoli nie widnieje moje IP, o nazwie nie wspomnę, przecież "mogłem SE go zmienić KAPPA" . Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania o UNBAN'a.

Z poważaniem

Nargaroth

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.