Robson2403 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 witam chciałem zagrać mój nick oski10 a tu nagle wyskakuje mi okno nie rozumiem proszę o pomoc Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 22 godzin , 45 minut i 37 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : zbora [AMXBans] Powod : ' r_aimbot_2.0 ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ GreenHaze.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 217.96.165 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson2403 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 jakiego wzoru przecież nie grałem i nie dostałem bana w czasie gry tylko przychodzę po pracy chce zagrac i wyskakuje mi to okno wiec jak mam podac godzine jak nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgReDziK Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Może się wtrącam, ale tu masz kilka informacji https://amx.greenhaze.pl/ban_list.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson2403 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Twój nick: oski10 Zbanowany Nick : zbora IP/Steam ID: ' STEAM_ID_LAN ' Nazwa serwera: pinball+klasy Data oraz godzina otrzymania bana: 15.01.2020 Mapa: nieznam Powód bana: r-aimbot Opis sytuacji: nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 15 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 15 Stycznia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi