Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Odbanowany r-aimbot

ZgReDziK

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: ZgReDziK
IP/Steam ID:  178.212.51.129
Nazwa serwera: Deathrun
Data oraz godzina otrzymania bana: 15 Jan 2020 - 16:04:37
Mapa: chyba "deathrun_mafia_easy"

Powód bana: r_aimbot_2.0

Opis sytuacji: Zostałem zbanowany przez "Deathrun + Klasy" na nick "zbora", gdy mnie nawet nie było na serwerze. W konsoli mam takie coś

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You are banned from this Server!
[AMXBans] There are 22 hours , 42 minutes and 3 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname : zbora
[AMXBans] Reason : ' r_aimbot_2.0 '
[AMXBans] You can complain about your ban @ GreenHaze.pl
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[AMXBans] Your IP : ' 217.96.165.50 '
[AMXBans] =======================================

Edytowane przez ZgReDziK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.