emikadoniko1 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Twój nick: HNTR IP/Steam ID: 638962534 Nazwa serwera: Wydaje mi sie że only dd2 Data oraz godzina otrzymania bana: około 19 Mapa: de_dust 2 Link do paczki ze screenshot'ami: https://www23.zippyshare.com/v/ovEfTYhN/file.html Opis sytuacji: Wczoraj wpadłem na pomysł z kolegą gdyż nigdy nie gralismy w counter strika 1.6 że zainstalujemy i sobie pogramy by fun gdy widzieliśmy mapy z cs go w starej wersji gdy weszliśmy na ten serwer graliśmy sobie na to talnym wywaleniu bez try hardu. O godzinie około 19 gracz o nicku chyba Byniu czy jakoś tak napisał na chacie mój nick czyli HNTR ja nie wiedząć o co mu chodzi zapytałem sie na chacie po tym jak sie zapytałem dostałem bana nie wiadomo za co prosze o szybką pomoc i rozwiązanie problemu gdyż chce wrócić do dalszej rozgrywki na waszym serwerze pozdrawiam serdecznie z rodziną. Edytowane 15 Stycznia 2020 przez emikadoniko1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
West. Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Czysty. UB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi