Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Odbanowany Ban za Screany

emikadoniko1

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: HNTR
IP/Steam ID: 638962534

Nazwa serwera: Wydaje mi sie że only dd2

Data oraz godzina otrzymania bana: około 19
Mapa: de_dust 2
Link do paczki ze screenshot'ami: https://www23.zippyshare.com/v/ovEfTYhN/file.html

Opis sytuacji: Wczoraj wpadłem na pomysł z kolegą gdyż nigdy nie gralismy w counter strika 1.6 że zainstalujemy i sobie pogramy by fun gdy widzieliśmy mapy z cs go w starej wersji gdy weszliśmy na ten serwer graliśmy sobie na to talnym wywaleniu bez try hardu. O godzinie około 19 gracz o nicku chyba Byniu czy jakoś tak napisał na chacie mój nick czyli HNTR ja nie wiedząć o co mu chodzi zapytałem sie na chacie po tym jak sie zapytałem dostałem bana nie wiadomo za co prosze o szybką pomoc i rozwiązanie problemu gdyż chce wrócić do dalszej rozgrywki na waszym serwerze pozdrawiam serdecznie z rodziną.

Edytowane przez emikadoniko1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.