Emzii ♥ Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Witajcie! Oto nowa seria na naszej sieci. Jeśli po tytule jeszcze nie zrozumieliście o co chodzi to już tłumaczę. Będą tutaj dodawane Wasze najlepsze teksty. Każdy z was może się tu znaleźć. Tymczasem, zapraszam do pierwszej części. "Się jeszcze spytaj czy pierdnąć możesz" - @ Takkar 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Bardzo fajny pomysł na serie, a co do pierwszego cytatu to nie dziwię się, że znalazł się tu jako pierwszy. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 17 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 A mogę? XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieQxQ Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 @ Justyna ^^wie co ja tam gadałem za rzeczy hehehe 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Bardzo ambitny cytat, ten człowiek jest wielkim poetą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi