Deny Opublikowano 19 Stycznia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Twój nick: Deny IP/Steam ID: STEAM_0:1:1368227 Nazwa serwera: Deathrun Data oraz godzina otrzymania bana: 19 Jan 2020 - 19:16:38 Mapa: deathrun_bytun2 Powód bana: 9 "*WYKRYTO* GstrafeHack Opis sytuacji: Wszedłem pierwszy raz na serwer i akurat była zmiana mapy, zostałem terrorystą i jak to bywa na większości map była tam rampa, na której zazwyczaj można się fajnie rozpędzić używając AD, spróbowałem i od razu dostałem powyższego bana. Od razu napisałem do znajomego, który mnie uświadomił, że na tym serwerze AD jest zakazane. Nie wiedziałem, na przyszłość będę na to uważał. Z góry przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Już dostałeś UB od Paeka. Następnym razem się pilnuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi