`Bi [A] ły :> Opublikowano 20 Stycznia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) Powód nadania kary: Plagiat Ilość punktów: Niestety 3 Osoba udzielająca kary: @ Muchomorek ♡ Data otrzymania kary: Poprzedni Poniedziałek, godziny niestety nie pamiętam Informacja dla użytkownika: No Plagiat Wyjaśnienia: Bez, pomyślenia zkopiowałem tekst ze strony,a potem wkleiłem na Konkursik Historyjka Coś od siebie: Przepraszam za moje zachowanie i to co zrobiłem,dając mi szanse na unwarn, nie strace jej. Pozdrawiam Vertex💪 @ Żwirek ♡ Poprzez Paysafecard tylko,niewiem czy można!?🤔 @ Muchomorek ♡czyli jak bym zaplacic 3 razy to bym żadnych nie miał?? Tak rozumiem oczywiście Edytowane 20 Stycznia 2020 przez VertexGames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 20 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Nie napisałeś jaką metodą chcesz odpracować ostrzeżenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgadzam się, abyś odpracował swoje warny. SMS - 6.15 zł za jeden Przelew/PayPal/PSC - 5 zł za jednego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 1 warn zdjęty metoda "ranga Premium", 2 warny zdjęte metoda "płatność". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi