Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Odbanowany Odwołanko od bana

slej01

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: slej01
IP/Steam ID: 83.23.160.166

Nazwa serwera: only dd2

Data oraz godzina otrzymania bana: 20.01.2020 ok 20:30
Mapa: de_dust2
Link do paczki ze screenshot'ami: https://www35.zippyshare.com/v/MqVMGw1W/file.html

Opis sytuacji: No dzisiaj nawet jest forma no to zabijałem, a jak zabijałem to ktoś mnie zgłosił, no a jak ktoś mnie zgłosił to sprawdził mnie admin, no i dostałem permika, a no sski generalnie pokazują sytuacje jak ktoś mnie zabił bo fullauto nie ogarnąłem więc w sumie idk. Gram czyściutko. Przez 70% czasu lama ale dziś nawet wchodziło. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.