Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Odrzucona Dodanie Rang Number 2

`Bi [A] ły :>

Rekomendowane odpowiedzi

Premium
  • Nazwa propozycji:  Lepsza wersja rang
  • Co wniesie nowego?: Super gra i dynamika
  • Krótki opis*:  Przyszedłem do Was z lepszą propozycją💪 oto one:
  • Od 0 fragow - Pedrak
    Od 30 fragow Alkoholik
    Od 60 fragow - Dzban
    Od 100 fragow - Amator Farby
    Od 150 fragow - Kolpak
    Od 250 fragow - Cygan
    Od 350 fragow - Marmolada
    Od 450 fragow - Pika Pika
    Od 550 fragow - Bananowiec
    Od 650 fragow - Dziki Bob
    Od 750 fragow - Pomidor
    Od 850 fragow - Killer
    Od 950 fragow - Kocur
    Od 1100 fragow - Niesforny Janusz
    Od 1300 fragow - Korniszon
    Od 1500 fragow - Kamikadze
    Od 1700 fragow - Szczwany lis
    Od 1900 fragow - Dewastator
    Od 2100 fragow - Makaroniarz
    Od 2400 fragow - Master Chef
    Od 2700 fragow - Gladiator
    Od 3000 fragow - Zawodowiec
    Od 3500 fragow - Neo
    Od 4000 fragow - Jestes Hardkorem
    Od 4500 fragow - Creeper
    Od 5000 fragow - Sokole oko
    Od 5500 fragow - Gracz Fortnite
    Od 6000 fragow - Chuck Norris
    Od 6500 fragow - Paintballowiec
    Od 7000 fragow - Żołnierz
    Od 7500 fragow - Krol GreenHaze
    Od 8000 fragow - LEGENDA

@ YanniTak zgadzan się kilka tam skopiowałem,a reszte zmieniłem na swoje.Wracając do twojej odpowiedzi Nabijanie postów, otórz ja nie nabijam posty tylko je z przyjemnąścią robie.Bo ten serwer Jest spoko,ale chce żeby był jeszcze lepszy.A to że tobie nie Pasuje, to nie oznacza że innym nie będzie.To tyle e temacie.

Edytowane przez VertexGames
  • Like 1

Premium

Jestem na nie.

Rangi są tak różnie nazwane że nikt nie będzie w stanie zgadnąć która ranga jest wyższa od której od samej nazwy, chyba że ktoś zdobędzie 2700+ fragów. Twoja ostatnia propozycja była lepsza. Swoją drogą widziałem kiedyś na innym serwie PB podobne nazwy i zdaje mi się że sam na to nie wpadłeś. 

Godzinę temu, VertexGames napisał:
  • Co wniesie nowego?: Super gra i dynamika

Nie wpadłeś nawet na to żeby dać wzmianke o rywalizacji (Chociaż sam ci o tym napisałem w poprzednej propozycją), tylko zawsze "super gra i dynamika". Jak wcześniej mówiłem dodanie rang nie poprawi żadnej dynamiki bo w żadnym stopniu nie zmienia to gameplay'u, a twoja odpowiedź brzmi jak recenzja cs'a. Wydaję mi się że chcesz na siłe dodawać bezużyteczne rzeczy do serwera albo spamujesz sobie te posty żeby sobie aktywność nabić. Jeśli chcesz podpowiedź to następnym razem spędź te 10 minut nad postem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.