Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Zbanowany banicja

spizgany  krystian

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: SpIzGaNy KrYsTiAn
IP/Steam ID:  STEAM_0:0:6348702

Nazwa serwera: dd2
Data oraz godzina otrzymania bana: 22.01.2020 okolo godzinkę temu 
Mapa:  dd2

Powód bana:  2 *WYKRYTO* GstrafeHack 

Opis sytuacji: No gram sobie parę rundek używając ducka i nagle banik 

http://e88.hltv.org.pl/srv61936/HLTV-2001221645-de_dust2.dem.zip

Proszę demko i o godzinie 17;21 dostałem bana prosze mi rozpisać kiedy grałem na gstrefehack'u xD

Edytowane przez spizgany krystian
  • Pijany? 2

• Administrator

No najwyraźniej ten Twój "duck" miał też waity :> i to raczej sporo :3 

na demko już patrzę.

Edytowane przez peKUŚ.

Delikwent robi gsy na 100 fpsach. Można to zauważyć jak z respa leci na spadochronie robiąc strefy czy też robiąc same gsy (słaby gain). Dobrze wiemy, że im więcej fpsów tym szybciej się rozpędzamy robiąc strefy. Dla mnie gsy na 100 fpsach są trudne, mało kiedy mogę zrobić chociażby 7-8 perfekcyjnych gsów grając kilka lat na hnsie. Oczywiście robi się inaczej na 100aa niż na 10aa.

34:45

36:12

36:24

@ Stenziu@ peKUŚ.

http://e88.hltv.org.pl/srv61936/HLTV-2001231251-de_dust2.dem.zip (Link do demka z moimi gsami)

13:42 - 14:35 - Moje gsy na 100 fpsach

Tommy2115

31:34 - 32:08 - Tommy nie słyszał, ani nie widział przeciwnika, a leciał hardo na ducku celując cały czas w miejsce gdzie był schowany gracz

34:08 - 34:12 - Ciekawe w co tam ciekawego na ściane zobaczył :>

35:43 - Jeszcze nie widział, ani nie słyszał, że coś leci, a juz side stepa do tyłu zrobił

35:47 - 35:50 - Znowu coś na ścianie ciekawego zobaczył

Do zbanowania za wh.

Edytowane przez RekaWatykanu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.