Yanni Opublikowano 27 Stycznia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Imię: Bartek Wiek: 18 Staż na forum: Powiedzmy miesiąc (Od 10 Grudnia ubiegłego roku.) Jak sobie wyobrażasz swoją przyszłą pracę jako Redaktor?: Bardzo chciałbym poprowadzić kilka serii które są aktualnie na forum, może nawet niektóre ożywić typu Na Celowniku, tygodnik. Chcę też robić Pytania i Cytaty na Dziś, nawet mam już kilka pomysłów. Najlepiej idzie mi pisanie kiedy mam wenę, a ona przychodzi niestety tylko na parę minut. Ale w te kilka minut mam wielką motywacje która pozwala mi pisać dłuższe posty. Jedyny haczyk w tym że pojawia się ona po północy. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć?: Myślę że nadaję się by uzupełnić lekką pustkę w Redakcji. Staram się być bezkonfliktowy i podtrzymywać dobry poziom kultury, choć z natury jestem dość opryskliwy. Co jeszcze przemawia za tym żeby mnie przyjąć? Jestem szczery i jak coś, to walę prosto z mostu. Nie kryję jeśli mam jakiś problem, potrafię normalnie porozmawiać. W moim starym podaniu na admina PB wspomniałem o doświadczeniu bycia w administracji w innej grze przez kilka lat. Wiem jak się zachować i wasze oczekiwania ode mnie jeśli dostanę tą pozycję. Postaram się spełnić te oczekiwania i zadowolić jakichkolwiek odwiedzających użytkowników, by ta sieć mogła urosnąć a nie się skurczyć. Codziennie spędzam czas na forum i chyba ze wszystkimi się już znam przynajmniej na poziomie podstawowym. (A jeśli mnie nie znasz to wbijaj na Discord Greenhaze a nie!) Posiadasz jakieś doświadczenie w tej dziedzinie?: W tej dziedzinie żadnej, ale lubię pisać ogólnie, i myślę że bycie redaktorem byłoby dobrym spędzeniem czasu. Zresztą i tak ciągle przed kompem siedzę, także raczej szybko nadrobię jakiekolwiek braki umiejętności. Próbny materiał: Jakikolwiek dłuższy post który napisałem, ale raczej ten materiał będzie najlepszy: (Hehe, teraz i tak musicie przeczytać ten post. ^v^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 27 Stycznia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 ,Na Tak +Podanie całkiej fajne napisane +Wiek +Staż +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 27 Stycznia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Jestem na tak. Widać że się starasz o posadę Redaktora. Prace są fajne, miło się je czyta. Pomysły masz, także chętnie bym zobaczył Cię na tej randze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystek. Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Na TAK + Podanie napisane na poziomie, + Widać zainteresowanie z twojej strony, + Z twojej strony ukazują się dobre artykułu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Na TAK: + starasz się + wiek + doświadczenie + podanie napisane ładnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEDO II BRACIAK Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Na tak + podanie +wiek + doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystek. Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi