Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Jak zmniejszyć celownik w cs 1.6

DaszerT

Rekomendowane odpowiedzi

alias R.CrossH4|R.16.1 "slot3;cl_dynamiccrosshair 1;cl_lw 1;R.CrossH4|R.16.2"
alias R.CrossH4|R.16.2 "+duck;slot2;wait;wait;wait;cl_lw 0;wait"
bind F4 R.CrossH4|R.16.1

Wklejamy to do configu, wchodzimy na new game/serwer, klikamy klawisz F4 i wpisujemy w konsoli -duck, i tyle pozostaje cieszyć się mniejszym celownikiem i celniejszymi strzałami   :))

Nie jestem twórcą tego aliasu ale nie wiedziałem tego na tym forum więc myślę że może się przydać.

Edytowane przez DaszerT
  • Superka 2

Premium

no taa ale na ffa to nie zagrasz :D bo Hanuś zepsuł serwer i zablokował cl_lw czy co tam z tym zrobił złego :DDD 

btw ksero ale dam Ci superke na zachętę

Edytowane przez Smilee

@ SmileeNie zablokował, a po prostu kiedy masz przełączoną tę komenda na 0 nie słychać dźwięku strzałów ale myślę ze da się przyzwyczaić 

To taka mała cena za mniejszy celownik

Edytowane przez DaszerT

@ PEDO II BRACIAKKtóra komenda? bo to jest alias w którym jest wiele komend

Po za tym ja nic takiego nie odczułem, ani żaden z moich znajomych, których o to pytałem.

Ale skoro w csie celujesz środkiem ekranu, a celownik jest jego wskaźnikiem, to w jaki sposób zwiększenie dokładności poprzez zmniejszenie odległości pomiędzy liniami, które zbiegają się w środku sprawia że musisz celować niżej?

W każdym razie myślę, że każdy może to przetestować czy też coś takiego odczuł, bo jest to łatwo cofnąć :v

Edytowane przez DaszerT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.