Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Drużyna CS:GO

Emzii ♥

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z racji, że ostatnio podjęliśmy współpracę z kilkoma drużynami e-sportowymi (CS:GO) chciałbym ich nieco przetestować i w związku z tym zbieram drużynę, która miałaby się zmierzyć z tymi właśnie drużynami. Wszystkich grających w CS:GO, czujących się na siłach zapraszam do podania linku steam i swojej aktualnej rangi mm/wingman. W teamie jestem ja oraz @ Radek ☆. Staram się również zwerbować @ RekaWatykanu. Wszystkich chętnych zapraszam do pisania komentarzy!

• Haha 2

• 2 miesiące temu...

Zależy kiedy będziecie grać 
https://steamcommunity.com/id/swordzik/
Global,
Global.
Pozatym jeżeli chcecie grać na jakimś team, przydałby się raz, że trening, a dwa taktyki ^^

@edit Dopiero spojrzałem na Date XDDDD

Edytowane przez SWORDproject
Nie spojrzałem na datę :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.