Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Przyjęte Podanie nicky.

zulema

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Sabina
Swoje 3 prace/link do galerii: W międzyczasie postaram się dodać coś nowego.

Jakiego programu/programów używasz do tworzenia grafik: GIMP, PS
Jak duże masz doświadczenie w grafice: Chyba można powiedzieć, że bardzo duże, zresztą sami wiecie. :D 
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać? [Minimum kilka zdań]: Możecie mnie wybrać, ponieważ jest tylko jeden grafik, co prawda jest mało zleceń do tej pory, ale możliwe, że będzie ich coraz więcej, ponieważ z dnia na dzień na forum przybywa użytkowników. Miałam już grafika u Was, więc myślę, że darzycie mnie jakimś zaufaniem co do tego stanowiska. :3 
Staż na forum: W kwietniu będą dwa lata. ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.