`Bi [A] ły :> Opublikowano 1 Lutego 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Serwer: PaintBall Data(godzina i dzień): 16.30 około mogę się mylić Nick podejrzanego (obowiązkowe): Staszkens IP/SID podejrzanego: - Link do HLTV lub demka: https://www50.zippyshare.com/v/n2DThm5p/file.html Rodzaj cheata: WH Rozpiska demka(nieobowiązkowe): 0.45 - Dziwna sytuacja na Bombsaid "A" (Skan) 0.55 - Moment gdy strzela w kierunku piaskownicy, (Mały Skan) 1.10 - Także chyba było widać skan 1.15 - Uważnie obserwował przez ściane 1.38 - Startowy Skan 242 - 2.55 - Ta sama sytuacja co u góry 3.08 - Skąd widział, że tam jest hm? 3.30 - Ta sama Sytuacja co u góry 3.35 - Wracając w kierunek swojego Respa, znów Skan 3.40 - Ewidentne wh Ogólnie Typ,gra na serwerze wyzywał innych w tym mnie, że mam Wh. Mogłem tego więcej wykryć i rozpisać ale wiecie za dużo by Tego było. zacytuje go co napisał podczas gry : "Muszę wbić top3" pewnie widział jakiś Konkurs gdzie można Coś wygrać, dlatego grał nie czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystek. Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 @ Staszkens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Pierwszy raz słyszę o skanach na pb :O Prosty pre fire :p Co to demka, przeglądnąłem je i żadna akcja dla mnie nie jest podejrzana. Jak ktoś po prostu dobrze gra nie oznacza że jest odpalony - Jak dla mnie gracz jest Czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi