Fu ;D Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 (edytowane) Twój nick: stfU_ IP/Steam ID: 37.190.138.204 Nazwa serwera: FFA Data oraz godzina otrzymania bana: 19:25 Mapa: de_aztec Powód bana: 'Wallhack + Aimbot' Opis sytuacji: No To Nieźle XDD [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ GreenHaze.pl [AMXBans] Powod: 'Wallhack + Aimbot' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_1:0:939590358' [AMXBans] Twoje IP: '37.190.138.204' [AMXBans] ======================================= Edytowane 2 Lutego 2020 przez Fu ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 (edytowane) Demo rozpiszę @ Excellent.i @ Tymi4n Dodatkowo proszę o rozpiskę @ qcmFFA Edytowane 2 Lutego 2020 przez Emzii ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Sprawdziłem azteca, czysty. Sprawdziłem poprzednią mapę dust2, czysty. Nie zamykam, czekam, aż się wypowiecie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qcm Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Zwykła pomyłka moja Przepraszam prosze o unbanowanie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KudlatyKasztelan Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Godzinę temu, qcm napisał: Zwykła pomyłka moja Przepraszam prosze o unbanowanie Pomyłka, Czyżby? Skoro popełniasz aż takie błędy będąc administratorem, to aj na twoim miejscu zacząłbym myśleć o zakończeniu swojej kariery, mogę się założyć, że było to celowe, owy gracz Fu, grał razem ze mną podczas grania i nie powiem, że nie był to zwyczajny codzienny zjadacz chleba, potrafi coś zrobić w grze, a pod koniec rundy często było słychać Ciebie jak drzesz się do mikrofonu w stylu czegoś takiego "co jak on to zrobił", lub "ta, ciekawe jak" w dodatku dodam, że gracz o nicku czeciak również dostał bana od Ciebie z powodu niby cheatów, hah po prostu śmiech na sali, mogę się założyć, że bany wyciekły tylko i wyłącznie z powodu widzimisię admina i powodu odebrania przyjemności z grania komuś, któremu naprawdę dobrze idzie, polecam pomyśleć nad swoim zachowaniem, a osobom wyższym na serwerze radzę wziąć się za sprawdzanie jak działa ich kadra, bo to co oni robią to jest jakiś żart Przez Krystek., 2 Lutego 2020 Następnym razem będą punkty :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystek. Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Wracaj do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi