Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Odbanowanie Chatu

Vegaz

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego została nada Ci blokada: Prawdopodobnie obraza Moderatora
Jaka osoba nadała Ci blokadę: @ Weronikaa
Kiedy została nada Ci blokada: 4 Wrzesień 2019
Czas trwania blokady: Permanentny 
Wyjaśnienia: Co tu wyjaśniać przegiąłem i zasłużone.
Coś od siebie: Chciałbym odzyskać prawa do pisania z powodu iż @ Weronikaa nie jest już moderatorem (możliwe, że coś się zmieniło i nie można zdjąć ponieważ nie jest już moderatorem) i trochę czasu minęło, jesteśmy ludźmi i każdy popełnia błędy to chyba zrozumiałe.
Edytowane przez Astro
  • Haha 2

46 minut temu, Astro napisał:

jesteśmy ludźmi i każdy popełnia błędy to chyba zrozumiałe.

Ale każdy mądry człowiek nie popełnia tych samych błędów w jednym dniu. :pika

EDIT.

Chociaż możesz przeprosić te osoby. Wtedy dostaniesz ostatnia szansę. Bo to, że ktoś stracił range Moderatora, nie oznacza, że zapomnieliśmy Twojego zachowania. :)

• Superka 3

39 minut temu, Muchomorek ♡ napisał:

Ale każdy mądry człowiek nie popełnia tych samych błędów w jednym dniu. :pika

EDIT.

Chociaż możesz przeprosić te osoby. Wtedy dostaniesz ostatnia szansę. Bo to, że ktoś stracił range Moderatora, nie oznacza, że zapomnieliśmy Twojego zachowania. :)

Dobrze :/ 

@ Weronikaa @ Emzii ♥ @ Muchomorek ♡ @ Żwirek ♡ @ peKUŚ. i inni których w jakiś sposób obraziłem bądź zawiodłem, z całego serducha przepraszam, tak jak wspomniałem, jesteśmy ludźmi i może @ Muchomorek ♡ma rację za dużo błędów popełniłem jednego dnia, dlatego nie liczę na wybaczenie, ale chcę żebyście wiedzieli, że przepraszam.

Edytowane przez Astro
  • Superka 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.