Yanni Opublikowano 5 Lutego 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Q&A - Odpowiedzi@ Yanni @ Żwirek ♡ [P] Co byś chciał zmienić na forum? Ogólnie poeksperymentować z kolorystyką, lub np. dać inne kolorki w różnych działach. Ale w sumie to ten który jest teraz bardzo pasuję pod tematyke więc w tym momencie nic. [P] Jak poprawiasz sobie humor? Jakoś sam się zmienia. Nie mam nad tym zbyt wielkiego panowania, więc podziwiam ludzi którzy dzięki medytacji potrafią się lepiej poczuć. [P] Twoje najlepsze wspomnienie z tego roku? Jak mi nowy komp przyszedł xd. Ale w sumie nie było jeszcze ciekawych momentów wartych zapamiętania. [P] Masz jakieś motto życiowe? Wybacz ale w sumie nie posiadam motta. Jedyne co mogę powiedzieć jest to że często sobie przypominam jakie nastawienie do życia powinienem podtrzymywać, i trzymam się tego. [P] Ulubiony kolor? Różne odcienie fioletu, ale często mój 'ulubiony' zmienia się zależnie od tego jak się czuję. [P] Żałujesz jakiejś decyzji do dzisiaj? Wielu. Jedną które w sumie wam zdradzę, to ta kiedy odmówiłem przyjęcia czegoś za darmo a później miałem ból dupy xd. Pamiętajcie, jak dajom to brać! [P] Czy jesteś za legalizacją marihuany? Jedynie w celach medycznych. [P] Masz rodzeństwo? Tak, brata i siostrę. [P] Ulubione danie? Uwielbiam pierogi, ale lubię też tortille. Aż mi smaka narobiłeś! [P] Dlaczego taka nazwa a nie inna? Nigdy nie byłem w stanie wymyśleć takiego nicku który mi się podoba, a ten jest w sumie specjalny w pewnym sensie. Kto pierwszy odgadnie do czego się nawiązuje dostanie 50zł przelewem. [P] Czy musisz być cały przykryty kołdrą? Tylko w zimę. [P] Czy kiedykolwiek ukradłeś znak drogowy? Nie ale kiedyś w jeden uderzyłem jak szedłem, zanim się odwróciłem żeby spojrzeć w co walnąłem, powiedziałem "Przepraszam." [P] Co wkurza cię co niekoniecznie wkurza innych? Jak ktoś siada dupą na oparciu od ławki a nogi na siedzeniu. [P] Czy kiedykolwiek liczyłeś swoje kroki podczas spaceru? Tak, liczyłem również ile płytek betonowych pokonam w jednym normalnym kroku a później starałem się zawsze tyle samo płytek pokonać żeby każdy krok pokonał taki sam dystans co poprzedni. [P] Czy nadal oglądasz bajki? Anime tak, bajki od czasu do czasu. Moja ulubiona to była Chowder. [P] Czy boisz się wysokości? Bardzo. [P] Czy śpiewasz w samochodzie? Nie, bo samochodu nie posiadam. Ale gdybym miał to bym śpiewał. [P] Kim chciałeś być w dzieciństwie? Od zawsze żołnierzem, później aktorem. [P] Czy posiadasz zdjęcie którego się wstydzisz lub wyszedłeś na nim dość głupio? Tak, i żadnego nie pokażę! @ Doctorr [P] Ile wiosen przeżyłeś? Osiemnaście już będzie. [P] Masz prawko? Jeszcze nie. Planuje za rok lub dwa. [P] Czy potrafisz tańczyć? Tak, ale bardziej klubowo, czyli typu shuffle i ten śmieszny taniec z Fortnite. Trochę też lubie pod muzykę electroswing. [P] Lubisz duże eventy? Nie wiem bo nie byłem. [P] Gdzie wyjeżdżałeś najdalej poza nasz kraj? Anglia. [P] Masz kobietę? Narazie nie. [P] Myślałeś kiedyś o tym, czy chcesz mieć dzieci? Tak, stwierdziłem że jeśli już to 3. [P] Jesteś bardziej rozrywkowy czy bardziej typ kanapowca? Ani ten, ani ten. Taki remix. [P] Lubisz fast-foody? Tylko pizze i kebaba, reszta to ble. [P] Potrafisz dobrze gotować czy wolisz jak to robią inni? Coś tam ugotować dam radę, ale wolę kuchnie mamy. [P] Twoje najlepsze wakacje ( miejscowość )? W sumie to byłem tylko w dwóch miejscach i podróżuję miedzy nimi co roku, także nie dam rady ci odpowiedzieć. [P] Miałeś kiedyś złamane serce przez kobietę? Nie. [P] Bardziej jazda motorem czy samochodem? Ajjj, gdybyś zadał to pytanie rok temu powiedziałbym motorem, teraz samochodem. [P] Czy zażywałeś jakieś twarde narkotyki w swoim życiu? Nie ale kiedyś chciałem spróbować przed sparingiem mieczami te grzybki amanita muscaria, podobne wikingowie je zażywali przed walką. [P] Lubisz chodzić na koncerty? Nigdy nie byłem niestety, ale pewnie bym lubiał. [P] Jakiego rodzaju muzyki słuchasz? Wielu. Jeśli miałbym ci napisać listę to byłaby tak długa jak ten post. Spójrz sobie na ten post [P] Jakie gatunki filmowe są dla Ciebie najlepsze? Historyczne lub fantasy. [P] Miałeś kiedyś problemy z prawem? Nie i mam nadzieję że tak dalej będzie xD [P] Gdy Twój przyjaciel ma kłopoty, stajesz za nim murem bez mrugnięcia okiem? Odpowiedź oczywista. Pewnie że staję murem. [P] Jesteś fighter? Tak chodź jakoś nie miałem okazji się sprawdzić jeszcze. [P] Brałeś udział w dużych bójkach? Nie, ale chciałbym. W sumie pytanie zasługuję na małą historyjkę. Otóż rok temu byłem na meczu w mojej miejscowości i przed pierwszą połową zjawili się kibice przeciwnej drużyny, którzy do nas biegli szarżą. Nie powiem że się nie zesrałem, bo się zesrałem. Nasi kibice uciekli jak pałki, a ja z resztą którzy nie mieli ochoty zostać oklepani zeszliśmy im z drogi po prostu. Odwołując się do pierwszego zdania - chciałbym ale ze zgraną, zaufaną grupką. Gdyby nasi mieli chociaż za grosz pojęcia strategicznego, łatwo by tych matołów zgnietli. [P] Kochasz nasz kraj? Gdybym nie kochał, nie nazywałbym się Polakiem. Kocham kraj za kulturę, historię i tradycje, mimo tego że od dłuższego czasu politycy robią z kraju już nie powiem co. (Piona ziom.) @ VixaVixa [P] Dlaczego akurat te forum? Wydaje się na warte mojego czasu, lubię atmosferę i ludzi. [P] Co najbardziej Ci się podoba w roli redaktora? Możliwość dawania notatek do postów w tym dziale, hehe. [P] Jakiego gatunku muzyczka najczęściej leci u ciebie na głośnikach? Jedno z trzech - Stare hity, trap/rap, lub metal. Jakbyś chciał więcej info odwołaj się do mojej odpowiedzi do Doctorra. [P] Praca marzeń? Cesarz Europy. Ale tak na serio to pewnie artysta muzyczny, głównie dla hajsu. [P] Którą ze służb mundurowych szanujesz najbardziej, dlaczego? Wszystkie, nie ma takiej które szanuję bardziej lub mniej. [P] Ulubiony smak tymbarku? ;> Jabłko mięta. @ Takkar [P]: Czy uważasz, że jestem najbardziej niedocenioną osobą na forum? Jeśli to nawiązanie do tego czemu cię otagowałem w Plebiscycie, to zrobiłem to tylko dlatego że w tamtym okresie mało dostałeś reputacji w postach. @ DestruktoR [P] Czemu wybrałeś pracę redaktora, sprawia ci to przyjemność? Wybrałem tę pozycję bo to jedyna pozycja w sieci niezwiązana z CS'em, i tak, sprawia mi przyjemność. [P] Ile masz latek? 18. [P] Skąd pomysł na nick? To zagadka, nagroda za rozwiązanie napisałem w odpowiedzi do Żwirka. [P] Ulubiony serwer z GH? Grałem tylko PB czyli PB. [P] Jak masz na imie? Bartek. Dzięki za pytania. Do następnego Q&A nominuję @ Elprezydento™ 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Bardzo fajnie czytało się Twoje odpowiedzi. Wszystko schludnie i zrozumiale napisane. No i więcej się o Tobie dowiedziałam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) Nie nazywaj się fajterem jak nikogo nie najebałeś edit. Mam Cie na duchowe dywanie @ Yanni Edytowane 6 Lutego 2020 przez RekaWatykanu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanni Opublikowano 6 Lutego 2020 Premium Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) @ RekaWatykanu Dawaj solo. Edit: @ RekaWatykanu ez parry Edytowane 6 Lutego 2020 przez Yanni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctorr Opublikowano 6 Lutego 2020 ✪ Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 8 godzin temu, Yanni napisał: Jesteś bardziej rozrywkowy czy bardziej typ kanapowca? Ani ten, ani ten. Taki remix. Ta odpowiedź, hemm.. czyli jakim typem jesteś!? Teraz dużo więcej o Tobie wiem, z fartem mordo! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi