Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Szybka piątka #5 Szybka piątka - DestruktoR

Yanni

Rekomendowane odpowiedzi

Premium

Witam wszystkich bardzo serdecznie w piątej odsłonie Szybkiej Piątki! 

Zapewne wszyscy już wiecie na czym to polega, także bez zbędnego gadania przejdźmy do pytań!

Odpowiadający:  DestruktoR

Redaktor: @ Yanni

-

Kim jesteś? 

Kim jestem? Jestem młodym, skromnym ziomkiem, który jest baaardzo wyluzowany ale za to ma czarny humor. Czemu lubię takie żarty? Nie wiem ale lubię haha. Jestem też pozytywnie walnięty na głowę ale ludziom to nie przeszkadza. Lubię psiaki i mam ich trzy. Najlepsze zwierzaki na świecie ale to moja opinia. Lubię się bawić z małymi dziećmi, mam z nimi taki dobry kontakt, że są dni co nie dają mi spokoju. Jestem także osobą, która lubi robić ekstremalne rzeczy (teraz chce skoczyć na bungee. Kocham oglądać i grać w piłkę nożną ale też lubię bawić się na siłowni. Lubię bardzo wkurzać i denerwować ludzi. Jestem osobą, której nie zależy na szkole, a bardziej na ocenach, gdyż ja z niej chcę zdobyć zawód, a nie jakieś oceny.

Czy według ciebie zło jest potrzebne by mogło istnieć też dobro? 

Tak. Jak się zabije Putina i Kim Dzong Un to cały świat będzie szczęśliwy. Jeden przykład ale trafny :P

Jaki według ciebie jest najdroższy dar który można komuś przeznaczyć?

Największym darem jest rodzina. Dlaczego? Moim zdaniem jak się nie ma rodziny to w życiu nie ma co robić, jest nudne, nie wiadomo co ze sobą zrobić itp. Ja swojego życia bez rodziny sobie nie wyobrażam.

Co według ciebie znaczy szczęście? 

Dla mnie szczęście to jest zdrowie i rodzina. Oczywiście pieniądze też w jakimś stopniu dają to szczęście, bo bez nich długo na tym świecie nie pożyjemy. Oczywiście szczęściem jest też nasza druga połówka, której można zawdzięczać uśmiech i super chwile. Zdrowie, rodzina, miłość i pieniądze to dla mnie szczęście.

Jaka jest najważniejsza lekcja życia której doświadczyłeś?

Najważniejszą lekcją jaką miałem to jak na świat przyszła moja siostra. Od tamtego momentu ogarnąłem jaki jestem naprawdę, czyli opiekuńczy, odpowiedzialny i, że komuś naprawdę można oddać wszystko.

-

Dziękuję  DestruktoR za wzięcie udziału, i za niedługo zapraszam was do kolejnej odsłony. Oczywiście to redaktor wybiera następną osobę, ale jeśli chciałbyś/chciałabyś wziąć udział, zapraszam na PW. 

• Like 1
  • Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.