Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Lucifer

Vegaz

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym wam polecić serial który na prawdę mi się spodobał i zakochałem się w nim, aż moja dziewczyna jest zła o to XD

Opis:

Znudzony diabeł porzuca rolę władcy piekieł i przenosi się do Los Angeles, gdzie otwiera klub nocny i zaczyna towarzyszyć pani detektyw z wydziału zabójstw.

Możecie obejrzeć na Netflixie

Sezony: 4 (5 w realizacji)

Gatunek: science fiction i fantasy

Od lat: 13 (Powinno być od 16 xd)

Lektor: Tak

Dubbing: Nie

Link: https://www.netflix.com/pl/title/80057918

7761909.3.thumb.jpg.4f5f38e56fcd474e540cd114918203bb.jpg

Edytowane przez Astro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.