Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Odrzucone [UBT] pedziak

PEDO II BRACIAK

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania:

Minimum 50 postów. +

- Umiejętność pracowania w grupie. +

- Minimum 16 lat. -

- Dużo wolnego czasu na sprawdzanie demek i screenshotów. +

- Sprawny komputer. +

- Pojęcie na temat demek i ssów. SSy ogarniam, a Demka się jeszcze ucze.

Wzór:

Imię: Krzysztof

Umiejętność sprawdzania demek (0-10): Niestety niska ponieważ nigdy nie miałem do czynienia z rozpisywaniem demek, ale @ Emzii ♥ mnie pod uczy, a na ten moment 4/10.

Umiejętność sprawdzania screenów (0-10): Tutaj już lepiej bym sobie poradził, a moja samoocena to 8,5/10.

Ile posiadasz czasu na pełnienie obowiązku UBT?: Zależy tak na prawdę od dnia może mnie nie być w Poniedziałek ponieważ mam trening od 17:10 do 20, również w Środę może mnie nie być bo dochodzi SKS, Trening, powrót do domu, w resztę dni będę się stawiał codziennie po parę razy na forum.

Dlaczego właśnie Ty?: Hmm... Ponieważ jestem ogarnięty i poradził sobie bym w tej roli, tylko jak u góry wspomniałem muszę się poduczyć demek bo inaczej nie zdołam randze, ale teraz jak poprosiłem emziego o pomoc rozjaśni mi się trochę temat o demkach i będzie git. Poza tym ja wychodzę z założenia, że zawsze 2 pary rąk się przydadzą zawsze do pomocy.

Coś o sobie: Nazywam się Krzysztof i przeżyłem 13 wiosen, mieszkam w Studziankach w okolicach Białegostoku, a dokładnie w województwie Podlaskim. Lubię jeździć na rowerze w ciepłe dni sobie skakać do wody, a w szkole robić "zadymke fiu fiu" ponieważ się nudzę. Po więcej informacji zapraszam do tematu w dziale "Przywitaj się" - 

• Pijany? 1
  • Haha 1

Jestem na NIE

- Nawet Ciebie nie znamy dobrze

- Nabicie postów to jest bajka 

- Wiek jeszcze raz wiek młodociany przegrany 😂

- Spróbuj za 3 lata 

- Na tej posadzie nie ma, że nie umiem czy co kolwiek albo umiesz i sprawdzasz albo nie składasz w ogóle podania .. 

NIE NIE NIE

Jestem na Nie 

- dopiero co składales podanie na CS:GO mod 

- po coś są te wymagania wiekowe 

- brak doświadczenia 

• Właściciel

Nie

Nie znam Cię więc jak mogę Ci dać dostęp do bansa?

13 lat to dosyć kontrowersyjny wiek, dużo głupich rzeczy do głowy przychodzi.

Gwarantuje, mógłbym Ci dać takie ss, że nie wiedziałbyś czy to czyste czy nie.

Jestem na NIE

- brak pojęcia o stanowisku UBT

- mało czasu poświęcone z Twojej strony

- lecisz na rangi, ostatnio u mnie jakieś podanie pisałeś bezsensu

Zaczekaj z dwa latka, poducz się paru rzeczy i wtedy napisz podanie

No niestety, nie mogę Cię przyjąć wbrew woli innych. Daj się poznać, poducz się trochę i napisz podanie za miesiąc - dwa.

podanieodrzucone.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.