Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

propozycja odrzucona. Dwie propo. dot. klubów.

Yanni

Rekomendowane odpowiedzi

Premium

Po pierwszę, dać właścicielom klubów ponowną możliwość edycji prywatności klubu, tak jak było przy zakładaniu, czyli: Otwarta, Zamknięta, Prywatna, itp. 

Po drugie, odebrać wszystkim rangom poniżej administratora możliwości zaglądania do klubów prywatnych, bo nie po to zakładam klub prywatny żeby osoby mogły zaglądać bez mojej zgody. Oczywiście administrator+ mają pełne prawo zaglądać by wypatrywać jakiekolwiek łamanie regulaminu forum. Zresztą nie wydaje mi się żeby kluby i tak były na tyle używane na forum żeby więcej osób z administracji musiało pomagać w nadzorowaniu. 

• Like 2
  • Pijany? 1

Jestem za dodaniem możliwości edytowania prywatności. 

Również zgodzę się z rangami na forum które mają prawo sprawdzania, tylko pytanie które rangi mogą sprawdzać prywatność klubu? Ale tak to jestem za propozycją. 

3 godziny temu, Yanni napisał:

Oczywiście administrator+ mają pełne prawo zaglądać by wypatrywać jakiekolwiek łamanie regulaminu forum. 

Od sprawdzania czy ktoś nie łamie regulaminu są moderatorzy. :- 

• Właściciel

1. Kluby to aplikacja wewnętrzna IPS'a i musimy się opierać na ustawieniach jakich ona preferuje :/ Nie mamy możliwości zmiany aby właściciel klubu po jego utworzeniu mógł edytować prywatność.. W przypadku zmiany prywatności musisz pisać do @ Właścicielka lub @ Administrator.

2. Nie będziemy zmieniać praw moderatora w klubach :) Po coś ta ranga na tym forum istnieje.

propozycjaodrzucona.png
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.